AKO JE I OD "POBESNELOG MAKSA", MNOGO JE: Donald Tramp je prošao pored Mela Gibsona, glumčeva reakcija je razbesnela mnoge
Foto: Youtube/Printscreen

Kontroverzni glumac Mel Gibson navukao je gnev mnogih Amerikanaca zbog načina na koji je pozdravio bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa. Naime, njih dvoje su se sreli u gužvi prilikom dolaska na UFC borbu u Las Vegasu, a Gibson je pozdravio Trampa.

AKO JE I OD

Foto: Youtube/Printscreen

 

Neko je uspeo sve da uhvati kamerom i video je brzo počeo da se deli na društvenim mrežama, gde su glumca odmah prozivali i vređali zbog ovog pozdrava, a mnogi su napisali da ih ovako nešto nije iznenadilo. Kako prenosi Independent, neki su se setili da je Mel iza sebe imao dugu istoriju rasističkih, antisemitskih i homofobnih komentara.

"To što Mel Gibson salutira Trampu ne bi trebalo nikoga iznenaditi. Nacisti salutiraju drugim nacistima."

"Mel Gibson, koji se pretvarao da je vojnik, salutira Donaldu Trampu, koji se pretvarao da je predsednik. Ima nekog smisla."

AKO JE I OD

Foto: Youtube/Printscreen

 

"Melov pozdrav Trampu nije ništa novo, on je antisemitski kreten."

"Naravno da je Mel salutirao Trampu kad obojica vole naciste i belačku nadmoć." "Mel, mi ti salutiramo." "Ono što me zbilja začudilo nije da mu je salutirao, već kako je to napravio. Očekivala sam nešto drugo...."

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading