ZAPOSLENI OTKRILI TAJNU BIL GEJTSOVIH PREVARA: Na posao dolazio u Mercedesu, odlazio u Poršeu, svi znali sem nje
EPA

Godinama se unutar Majkrosofta i u Gejtsovim profesionalnim i društvenim krugovima šuškalo o neprikladinm vanbračnim vezama Bil Gejts, ali njegovi zaposleni nisu smeli da govore o tome.

Nakon što su iskrsle vesti o razvodu, postalo je jasno da postoje dve strane čuvenog milijardera i osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa. Decenijama su kružile priče da je sa njim teško raditi, a to je potvrdio i njegov bivši zaposleni, prenosi Veniti Fer.

Njih je iznenadila liberalna upotreba sporazuma o neotkrivanju podataka, koje je Gejt često koristio.

„Dugo su nam govorili ‘imate potpisan sporazum, ne možete da razgovarate’“, rekao je bivši zaposleni Majkrosofta za Veniti Fer.

Ipak, saradnici Gejtsa otkrili su američkom medijima da je „šef“ na posao dolazio automobilom marke „mercedes“, a sat vremena nakon toga je odlazio u smeđe-zlatnom „poršeu“, što je bila taktika za susrete sa drugim ženama dok je bio u braku.

„Porše“ mu je dovozio asistent, nakon čega je Gejts „nestajao iz kancelarije“, kaže jedan od radnika Majkrosofta za Veniti fer, i dodaje da su svi pretpostavljali da to radi „kada ide da se vidi sa drugim ženama“.

On je dodao da je Gejts često išao na sastanke koji nisu bili deo njegovog zvaničnog rasporeda.

Ipak, čini se da je Bilova, sada bivša, žena Melinda čula glasine o njegovim aferama, a kako kažu ljudi bliski paru, napetost je trajala duže vreme. Melinda i Bil su godinama živeli odvojeno, a odluka o razdvajanju je odložena dok njihova najmlađa ćerka nije završila srednju školu.

„Tajms“ je pisao da je Melinda 2018. bila nezadovoljna zbog toga kako se Bil postavio prema optužbama za seksualno uznemiravanje svoje dugogodišnje radnice u kompaniji, zbog čega je dovela privatne istražitelje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading