MODNA LEKCIJA DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Ovako treba da se oblači svaka poslovna žena!
Foto: Youtube/Printscreen

Darija Kisić Tepavčević (45) je u žižu interesovanja došla kada se pridružila kriznom štabu organizovanom zbog pandemije Korona virusa.

Atraktivna plavuša je mamila uzdahe svojom pojavom, ali i odevnim kombinacijama. Osim pameti, Darija je pokazala da ima i stila.

Izgleda da doktorka nije podlegla trendu da se žene u četrdesetim oblače kao tinejdžerke, pa je tokom javnih pojavljivanja pokazala kako poslovni stil može ženi da popravi samopouzdanje, ali i da izazove pažnju.

MODNA LEKCIJA DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Ovako treba da se oblači svaka poslovna žena!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Foto: Yout

Darija Kisić je rođena 1975. godine u Sarajevu. Njen otac, Bogdan Kisić je pre početka rata u Bosni i Hercegovini radio kao inženjer elektrotehnike u sarajevskom preduzeću „Energoinvest“. Majka Vesna (rođena Pašić) je po struci pedijatar. Bogdan i Vesna su poreklom iz Hercegovine. Kisići potiču iz mesta Baljci, nedaleko od Bileće.

Darija ima tri godine mlađeg brata Bojana koji je takođe inženjer elektrotehnike. Oženjen je aktuelnom ministarkom pravde Srbije, Nelom Kuburović. Kako je u jednom intervjuu priznala, Kisićeva je bila nestašno dete, a to se posebno održavalo u odnosu prema mlađem bratu. Kaže da su se „obračunavali iza kuće“, da roditelji ne vide, a potom, kada je Bojan postao mnogo jači od nje, glavno oružje joj je postala diplomatija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dzjordzje Milosavljevic

04.06.2021 23:16

Srpska policija treba da čuva u dariju ministarku srbi u srbiji je mrze ko bila i hilari klinton, sigurno ce neki neuracunljivi pucati na nju, srbi cute ne bune ali se vidi u gradu da su puni latentne agresije kao pred 5 oktobar 1999, ja da sam ana barnabic podneo bi ostavku i pobegao u London da me zaborave srbi, ogromna je mrznja naroda prema SNS,