U poslednjih deset godina, rodila je 11 dece, 12-o je na putu, a planira da do 40-e dobije još troje! Ovo je njena priča!
Foto: Printscreen

Kortni i Kris Rodžers želeli su veliku porodicu otkad su se upoznali. Danas žive sa 11 dece na farmi, čekaju 12. i planiraju za još tri godine da dobiju još troje!

Tokom čitavog braka, Kortni nije bila u drugom stanju manje od godinu dana! Par se venčao i odmah počeo da radi na proširenju porodice. Redom su stizali mališani, koji su svi dobili imena istog početnog slova. Klint (11), Klej (9), Kejd (8), Kali (7), Keš (6), petogodišnji blizanci Kolt i Kejs, Kelejna (4), Kejdi (2), Korali (2) i Keris koja ima šest meseci.

"Kontracepciju nikada nisam koristila. Nemam neka posebna verska ubeđenja, jednostavno mi se ne dopada ideja da popijem takvu tabletu", rekla je Kortni (36).

Njen suprug Kris ima posao, dok Kortni brine o deci na njihovoj farmi od 12 hektara. Mesečno troše 1.200 dolara, odnosno skoro 120.000 dinara, na hranu, i moraju da decu "razvoze" kombijem sa 15 sedišta. Ne planiraju da se zaustave na 12 dece i žele još troje, namanje!

Mališani nose odeću i obuću starije braće i sestara, ne idu u školu već ih Kortni podučava kod kuće...

Nastavak teksta pročitajte na sajtu penzionisani.rs!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading