BOMBA ZA KRVNU SLIKU Samo 3 kašike dnevno ove mešavine povećaće hemoglobin na maksimum
Foto: Youtube/Printscreen

Prvi znak da postoji anemija jeste osećaj umora i nedostatka energije. Nakon njega sledi brz ili nepravilan rad srca, bol u grudima i kratak dah, glavobolja, bleda koža, opadanje kose. Zapravo, anemija dovodi do pada imuniteta, pa se javlja loša koncentracija i cirkulacija.

Ne odlažite pripremu ovog starinskog prirodnog leka koje su naše bake i prabake pripremale porodiljama i ljudima za oporavak od teških bolesti. U krvnoj slici nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ako je hemoglobin na niskom nivou, biće smanjen prenos kiseonika, a to će na kraju izazvati anemiju.

Narodna medicina nudi veliki broj različitih, prirodnih i efikasnih recepata koji povećavaju hemoglobin u krvi. Da biste postigli ovaj rezultat, trebalo bi da se koncentrišete na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima.

Zato vam u nastavku teksta predstavljamo recept za pripremu prirodnog eliksira koji primetno povećava broj eritrocita i pozitivno utiče na ukupnu krvnu sliku. Nemojte odlagati pripremu ovog prirodnog leka.

Sastojci:

  • – 200 ml meda
  • – 200 g oraha
  • – 200 g suvog grožđa
  • – 200 ml soka od šargarepe
  • – 200 ml soka od cvekle
  • – 2 limuna

Priprema:

Operite limun, prepolovite ih i iz svake polovine uklonite semenke. Sameljite ih zajedno sa korom, osim ako se ne poškropi limunom, a zatim masu stavite u staklenu teglu od jednog litra. Zatim dodajte med, sok od cvekle i šargarepu i sve dobro promešajte. Zatim dodajte mlevene ili sitno seckane orahe i suvo grožđe i ponovo promešajte.

Navedena količina sastojaka obezbediće vam jedan kilogram ukusne i zdrave mešavine. Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru. Uzimajte po jednu kašiku ove mešavine pre svakog obroka, tri puta dnevno.

Još jedna dobra strana ovog leka je da nema neželjenih efekata. Bićete puni energije, a posle dve nedelje korišćenja proverite krvnu sliku - sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading