DOVOLJNE SU DVE ŠOLJE DNEVNO Najača kombinacija ikada čisti arterije i spasava bubreg, bolje od pilula
Foto: Youtube/Printscreen

Visok holesterol, udružen sa visokim pritiskom, može da bude uzrok brojnih kardiovaskularnih bolesti, a najčešći je rizik od bolova u grudima, koronarne arterijske bolesti i srčanog udara. 

Većina ljudi ne misli o bubrezima kao o organima koji mogu da budu oštećeni zbog visokog  holesterola, ali sužene arterije koje vode do bubrega znaju da naprave problem. Ako se vremenom nakupi dovoljno plaka bubrezi će biti lišeni dotoka dovoljne količine kiseonika.

Iz tog razloga je veoma bitno kontrolisati i lečiti visok krvni pritisak. Sa ovim prirodnim lekom generacije su pritisak držale pod kontrolom. Mnogi ga znaju kao milenijumski nemački recept koji meša tri moćna sastojka:

Limun, beli luk i đumbir. Svaki od ovih sastojaka je izuzetno dobar za zdravlje ali njihova kombinacija čini čuda. Imamo limun koji je bogat vitaminom C. On takođe ima alkalna svojsva koja regulišu pH nivo u telu.

Potrebno je:

4 glavice belog luka
đumbir – 4cm
4 limuna
2 litra vode

Priprema:

Za početak dobro operite limun i đumbir i limun isecite na kriške. Zatim oljuštite beli luk i đumbir i sipajte sve sastojke u blender. Miksujte dok ne dobijete sedinjenu, tečnu formu.

Nakon toga ovu mešavinu ulijte u lonac i zagrejte je. Zatim polako dodajte vodu i pustite da proključa. Nakon ključanja ostavite mešavinu da se ohladi i posle je sipajte u flašu i stavite u frižider.

Obavezno pijte jednu čašu ovog napitka svako jutro na prazan stomak, a preporučljivo je i ispiti jednu dva sata pre spavanja. Sa tim će vaše arterije biti kao nove za vrlo kratko vreme jer će mast koja ih zapušava nestati, piše Hayat.ba.

Primetićete i kako je vaš krvni pritisak regulisan i stabilizovan.

Zapamtite da promućkate napitak pre nego što počnete da uživate u njegovim svojstvima. Vaš krvni pritisak vam više neće biti problem. Počnite da uzimate ovaj sirup i osećaćete se kao novi.

Komentari (0)

Loading