PLUĆA SU VAM U LOŠEM STANJU Samo 3 dana pijte ovaj sok i bukvalno ćete prodisati
Foto: Youtube/Printscreen

Poznato je da pušači imaju problema sa plućima. Znamo koliko cigarete štete našem zdravlju, posebno ovom organu. Međutim, ima i onih koji nikada nisu zapalili cigaretu, ali im pluća nisu u najboljem stanju.

U nastavku teksta pogledajte kako ćete očistiti pluća od raznih toksina, oživećete ih.

Evo kako da to postignete u roku od tri dana:

Dva dana pre ove metode morate prestati da konzumirate mlečne proizvode. Uveče pre prvog dana režima, moraćete da popijete šolju biljnog čaja pre spavanja. Šolja biljnog čaja pomoći će vašim crevima da se što lakše otarase toksina. Veoma je važno da pluća ne budu preopterećena tokom procesa detoksikacije.

PROCEDURA: Iscedite sok od dva limuna i pomešajte sa 300 ml. voda. Pijte ovaj sok pre doručka. Zatim, posle doručka, popijte 300 ml. svež sok od grejpfruta ili ananasa. Ovi sokovi sadrže prirodne antioksidante koji su veoma važni za zdravlje pluća.

Pijte 300 ml između doručka i ručka. Sveže ceđeni sok od šargarepe. Sok od šargarepe će doprineti poboljšanju krvi. Za vreme ručka popijte 400 ml soka bogatog kalijumom. Kalijum je ključni element za čišćenje pluća.

Recept za sok:

  • 350 g paškanata,
  • 350 g zelene paprike,
  • 200 g potočarka i
  • 350 g krastavci u sokovniku.

Trebalo bi da dobijete oko 400 ml soka od povrća. Takođe, pre spavanja popijte 400 ml soka od brusnice.

Tokom ova tri dana, osim sokova, trebalo bi da vežbate i da se dovoljno naspavate. Da biste poboljšali proces detoksikacije, možete uzeti toplu kupku i uživati u njoj najmanje 20 minuta. Na prvi pogled izgleda zahtevno, ali zapamtite da će vam pomoći, a vaša pluća će se ponovo roditi.
 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading