DOVOLJNA JE KAŠIKA DNEVNO Ova pasta "ubija" sve loše bakterije i gljivice u organizmu
Foto: Pixabay

Ne uzimajte često antibiotike, jer dovode do razvijanja otpornosti bakterija tako da vam kasnije ne deluju. Njih koristite samo ako ih propiše lekar i to najbolje nakon pregleda brisa.

Ako se sam organizam ne izbori sa upalom i nadoveže se bakterijska infekcija, uz antibiotike, možete nastaviti da koristite i narodne lekove. Mnogi od njih se industrijski proizvode, pa ih možete nabaviti u apotekama.

Prema narodnim pričama, mnogima je pomogao u izlečenju raznih virusnih, parazitskih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, a tajna se krije u domaćim, prirodnim sastojcima.

Sastojci:

  • 700 ml svežeg jabukovog sirćeta
  • - četvrtina šolje seckanog belog luka
  • - četvrtina šolje seckanog crnog luka
  • - 2 sveže ljute paprike
  • - četvrtina šolje rendanog đumbira
  • - 2 kašičice rendanog rena
  • - 2 kašičice kurkume prah ili 2 komada korena kurkume

Priprema:

U velikoj posudi pomešajte sve sastojke osim sirćeta i prebacite ih u staklenu teglu. Uverite se da dve trećine tegle čine suvi sastojci, a ostatak napunite jabukovim sirćetom. Zatim teglu dobro zatvorite i protresite da se sastojci i sirće pomešaju.

Preparat čuvajte na suvom i hladnom mestu dve nedelje, teglu protresite nekoliko puta dnevno, a posle dve nedelje izgnječite i procedite kroz debelu gazu. Nakon što to uradite, slobodno ga čuvajte na sobnoj temperaturi.

Primena:

Jedite po jednu kašiku preparata svakog dana kako biste pobedili loše bakterije u organizmu i ojačali imunitet. Postepeno povećavajte količinu tako da koristite najviše jednu šoljicu preparata dnevno. Ako bolujete od neke infekcije ili teže bolesti, možete jesti pet do šest puta u toku dana po jednu kašičicu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading