PROVERENO DELUJE Namazala je ovo ulje na bolne zglobove, ujutru nije mogla da veruje šta se desilo
Foto: Youtube/Printscreen

Mnogo različitih bolesti i stanja uzrokuju hroničnu bol. Jedan od najčešćih je artritis. Oko 21 milion odraslih osoba ima osteoartritis, stanje u kojim su zglobovi bolni, a konačni ishod može dovesti do tolike boli da ne možete ustati ili se kretati.

Zavisno o faktorima rizika bolni zglobovi mogu pogoditi bilo koga, iako se osteoartritis javlja najčešće sa znakovima starenja.

Kod žena se javlja najčešće iznad pedesete godine života, a kod muškaraca iznad 45. Takođe, jačina i područje boli je različito.

Kod žena će se bolovi najčešće razviti u laktu, kolenima i gležnjevima, kod muškaraca u zglobovima, kukovima i leđima.

Ali samo zbog toga što je stanje često, ne znači da je neizbežno, da ga ne možete sprečiti ili učiniti nešto kako biste ga kontrolsati.

Ova mešavina je posebno stvorena kako bi smirila nemir u zglobovima i mišićima sa uljima.

"Pomiešala sam 2-3 kapi ricinusovog ulja s malom količinom kokosovog ulja i umasirala u koleno. Nisam iskusila neposredne učinke, pa sam otišla na spavanje.

Moja bol u kolenu me nije probudila i moja ukočenost je smanjena. Koristila sam ovu mešavinu ricinusovog i kokosovog ulja samo pet puta, a smanjila bol u kolenu. Jedva da sam osetila povremenu nelagodnost, koja je posle još jedne terapije potpuno isčezla. Sad kad znam kako mogu bez lekova i inekcija da pomognem sebi jer me ranije bol u kolenu toliko onesposobi da nisam mogla ni najosnovnije poslove da završavam, osećam veliko olakšanje", navodi naša čitateljka J.M! 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading