NAPITAK KOJI BUKVALNO "DIŽE IZ MRTVIH": Ovaj recept se već decenijama preporučuje ljudima koji imaju najteže oblike bolesti
Foto: Pexels

Već decenijama je hit u svetu. U bilo kojem kutku planete, na pomen da je neko suočen sa teškom bolešću ili slabim imunitetom, uvek se nađe neko ko će preporučiti ovaj sok, kao magičan napitak, za jačanje tela.

To je sok od cvekle i šargarepe, a ako vam je muka pri samoj pomisli na kombinovanje ove dve namirnice u tečnom stanju, niste jedini. Decenijama se ovaj sok preporučuje ljudima koji idu na hemoterapiju, jer se savršeno bori protiv svih posledica ove vrste lečenja raka.

Iako svi kažu da je užasnog ukusa, niko nije prestao da ga pije jer su rezultati fantastični. Zato kažu da bukvalno vaskrsava iz mrtvih - i to nije samo za one koji imaju zdravstvene probleme!

Ako se osećate preopterećeno, nemate energije i depresivni ste, možda vam je upravo ovo potrebno.

Veoma je lako se pravi:

Neophodno:

- 1 kg repe

- 1 limun

- pola kilograma šargarepe

- 3 pomorandže

- 3 jabuke

- 1 kilogram meda

Priprema:
Jednostavno očistite sve sastojke i stavite ih u blender. Dobićete sok crvenkaste boje, koji zatim možete rasporediti u flaše (ili tegle, jer bi bilo idealno da ne stoji u plastici) i čuvati ga u frižideru.

Primena: Sok daje najbolje rezultate ako se pije ujutru, natašte i samo pola čaše. Ako svakodnevno pijete ovu kesicu, za deset dana ćete osetiti neverovatnu promenu u pogledu energije i raspoloženja. Sok koji „vaskrsava iz mrtvih“. Decenijama je hit u svetu, a preporučuje se ljudima koji imaju najteže bolesti da ga uključe u svoju redovnu ishranu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dan

16.09.2021 09:43

Ajmo cvekla ili repa? To su dve srodne namirnice ali cveklu mogu uglavnom svi da uzimaju dok repa tj rotkva može kod nekih da izazove ozbiljne digestivne probleme. Proverite tekst pre objavljivanja. Nekog možete koštati zdravlja.