OVE PANTALONE PRISTAJU SVAKOJ ŽENI Skrivaju stomak i čine figuru peščanog sata
Foto: Profimedia/Profimedia

Pronalaženje savršenog para pantalona nije uvek lak zadatak, ali pojedini modeli laskaju svima. Jednom od ovih nije odolela slavna nemačka lepotica, a zna i kako da sa njima postigne besprekoran stajling.

Šta god da obuče, bilo da je u pitanju 'gola' haljina ili jeziv kostim za Noć veštica, supermodel Hajdi Klum tradicionalno privlači pažnju. Svi znamo da je moda sa pravim komadima i krojevima divno oružje kojim se stvaraju genijalni vizuelni efekti, a ovo izdanje 49-godišnje Nemice to najbolje potvrđuje.


Svoje milione pratilaca na Instagramu počastila je serijom fotografija na kojima nosi model pantalona koji laska svakoj figuri. 

 Reč je o takozvanom modelu papirne kese, koji je, u slučaju manekenkinog outfita, deo elegantnog kompleta u svetlo zelenoj boji, Stori.hr. Sa širokim nogavicama i specifičnim dizajnom kaiša, pantalone od papirne kese stavljaju najveći fokus na struk stvarajući efekat figure peščanog sata što ih čini izuzetno laskavim izborom.

Iako se pantalone od papirne kese u početku mogu činiti izazovnim komadom za stil, u praksi se pokazuje suprotno. Ovaj model se lako prilagođava gornjoj odeći - od prsluka sa visokom kragnom do trendi korzeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annette Weber (@nettiweber)

Za svečane prilike isplati se nositi ih kao Hajdi, uz dodatak visokih potpetica i crnog topa sa zavodljivim dekolteom. Odabirom cipela i zatvorenijeg gornjeg dela, pantalone 'paper bag' biće odličan stilski partner prilikom kreiranja ležernog stajlinga.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading