OBRUKALA SE ZA SVE PARE Albanku u skandaloznom izdanju ismevaju na mrežama, "Videla žaba da se konji potkivaju..."
Foto: Profimedia/Profimedia

Navikli smo da Ritu Oru viđamo u najskandaloznijim izdanjima. Tačnije, kontroverzna Albanka koja je prozivala Srbe, više voli da šeta gola nego obučena. Tako se nebrojeno puta na prestižnim događajima pojavljivala samo u tangama, sa flasterima na bradavicama, čipkastim haljinama koje su više namenjene za spavaću sobu, nego za javnost.

OBRUKALA SE ZA SVE PARE Albanku u skandaloznom izdanju ismevaju na mrežama,

Profimedia

 

Ipak, Riti ne pomaže ni odeća. Drugim rečima, čak i kada se obuče i pokuša da isprati glavne trendove, to joj ne pođe za rukom. Sigurno ste se upoznali sa pantalonama koje ove godine doživljavaju veliku popularnost. Čine kolekcije mnogih svetskih brendova, te se na najpoznatijim revijama mogu videti i na muškarcima i na ženama. Dok ih jači pol nosi spušteno preko bokserica, nežniji pol bira varijantu "2 u 1". Ovo je model koji stvara iluziju, jer deluje kao da nosite dva para pantalona u isto vreme.

Rita Ora je rešila da se ukalupi u trendove koje moda diktira, ali ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, nije uspela. Obukla je pantalone čiji je gornji deo u boji teksasa, dok su nogavice u bež nijansi. Uz njih je uparila crnu rolku, a glomaznim naočarima je verovatno rešila da sakrije lice bez šminke.

"Kao da si se us*ala", "Bože, na šta ovo liči","Džaba pratiš modu, ne ide ti", "Ne može svako da iznese ove pantalone", "Odvratno ti stoje", "Kombinacija boja je ružna","Videla žaba da se konji potkivaju, pa htela i ona", glase samo neki od komentara ispod ovih fotki na mrežama. Podsetimo, Rita Ora je razbesnela Srbe kada je svojevremeno zahtevala da "Apple" kompanija uvrsti Kosovo na mapu kao nezavisnu državu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading