rita Ora
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Izjava britanske pevačice albanskog porekla, Rite Ore, ponovo je razbesnela javnost.

Naime, ona je gostovala u jednom podkastu gde je iznela skandalozne tvrdnje o istoriji KiM, ističući kako je ta teritorija u prošlosti bila deo Albanije.

Rođena sam na Kosovu. U Albaniji, dobro, sada je to Kosovo, ali je bilo deo Albanije. Potom sam se preselila u London kada sam imala godinu dana - rekla je pevačica i šokirala izjavom, a komentari su se samo nizali.

 

 

Ova izjava izazvala je negativne komentare na društvenim mrežama, gde su mnogi korisnici istakli da Kosovo nikada nije bilo deo Albanije, već Srbije.

- "Kosovo nikad nije bilo deo Albanije", "Pitam se kad je Kosovo bilo deo Albanije", "Razlog što je nikad nisam volela je što priča da je Kosovo deo Albanije", "Pre nego što počneš da širiš laži, pročitaj nešto iz istorije, molim te", - samo su neki od komentara razbesnelih korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Rita Ora bila u centru pažnje zbog svojih logično, nespotrenih i naglih, postupaka. U avgustu ove godine, na jednom nastupu u Mađarskoj, pevačica je uzela srpsku zastavu od jednog od fanova i koristila je tokom svog nastupa. Nakon toga, izvinila se svom narodu ističući da nije bila svesna čije zastave se koristila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

14.12.2023 11:56

Pa to samo govori koliko je mucenica nepismena.