Šarliz Teron
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Glumica Šarliz Teron sa 48 godina dokaz je da je žena što starija sve privlačnija. Nedavno je mnoge iznenadila nakon što je promenila boju kose i od fatalne plavuše postala još vatrena crnka.

Poznata je po tome što ulaže mnogo vremena u sebe, a ne prođe dan a da ne primeti neki trik za lepotu.

Ne kupam se često

Najveće iznenađenje mnogih koje je privukla nakon što je rekla da se ne kupa prečesto. Rukovodi se i činjenicom da prečesto tuširanje može isušiti kožu, izazvati perut i zamastiti kosu nego ranije. Ona se ne kupa „Ja sam jaka devojka i mogu da izdržim nedelju dana bez tuširanja, to je u redu sa mnom“, rekla je nedavno.

Takođe, kada izađe iz kuće, nikada ne zaboravlja da nanese kremu za sunčanje. Iako je u stisci sa vremenom zbog poslovnih i porodičnih obaveza, Teron prvo stavlja kremu za sunčanje u svoju torbu. Opšte je poznato da smanjuje bore i sprečava prevremeno starenje usled štetnih sunčevih zraka.

Losion za sunčanje 

"U mojoj kući se budimo veoma rano, u 5:45 ujutru, ja sam samohrana majka koja pokušava da pripremi dvoje dece, spakujem kutije za ručak i da ne propustim autobus. Kada se probudim, samo operem lice i stavim kremu za sunčanje“, rekla je.

Ricinisovo ulje

Kada je u pitanju nega kose, iako ne postoje naučni dokazi koji bi to potvrdili, glumica ga redovno koristi ricinusovo ulje jer veruje da ono pomaže njenoj ishrani kose, prenosi Bright Side.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
hmm

23.02.2023 18:19

" žena što starija sve privlačnija." jes' al zamalo...