UKRADITE NJEN STIL Kako da se oblačite kao Viktorija Bekam
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Stil Viktorije Bekam je evoluirao tokom godina. Danas je poznajemo kao modernu modnu ikonu, ne samo zbog ogromnog uspeha koji je postigla kao dizajner i poslovni lider, već i zato što je postavila letvicu šta znači posedovati svoj osećaj za stil.

Ona zna šta joj odgovara i šta joj je udobno - to je postao njen prepoznatljiv izgled i ne odstupa od toga. I iako to može zvučati predvidljivo, to je sve samo to ne.

UKRADITE NJEN STIL Kako da se oblačite kao Viktorija Bekam

Foto: Profimedia

 

Viktorija Bekam stalno izlazi u odeći koja u potpunosti odgovara njenom imidžu i imamo osećaj kao da ništa od toga nismo ranije videli. Balans koji je zapravo prilično teško postići. Novi trend cipela, na primer, odjednom će biti u velikoj rotaciji i savršeno će odgovarati njenom izgledu, iako nikada ranije ne bismo zamislili da ga nosi. Ona se stalno iznova menja, a istovremeno ostaje verna sebi.

Dizajnerka je ovladala umetnošću formule odevne kombinacije, rekreirajući izglede koji rade sa različitim komadima iz njene garderobe. Ona se fokusira na mnogo slojeva, monohromatske palete boja, minimalno prikazivanje kože, androgene stilove, jednostavne dodatke i nenametljive otiske.

UKRADITE NJEN STIL Kako da se oblačite kao Viktorija Bekam

Foto: Profimedia

 

Ako želite da kreirate ovu vrstu izgleda za sebe, primarni korak je da napravite lični izbor garderobe. Iako uvek savetujemo klijentima da počnu sa ovim korakom, posebno kada se fokusiraju na najvažnije savete za postizanje sjajnog stila, to je imperativ kada pokušavate da stvorite izgled poput Viktorijinog. Fundus garderobe je presek mode i funkcionalnosti, gde se sve spaja i može lako da se meša i upari. Ako pogledate fotografije stila Viktorije Bekam, sasvim je očigledno da je to nešto u šta je uložila vreme.

I kao i kod svakog modnog pravca koji pokušavate da preuzmete kao svoj, uvek naglašavamo da su pokušaji i greške najbolji način da pristupite razvoju vašeg ličnog stila i otkrijete šta vam odgovara.

UKRADITE NJEN STIL Kako da se oblačite kao Viktorija Bekam

Foto: Profimedia

 

Kada eksperimentišete sa modom, možete da vidite u čemu se osećate prijatno i šta ste autentično. Ako ste spremni da naučite kako da se oblačite kao modna ikona, evo mnogo referentnih fotografija za početak. Pomerite se nadole i potražite neke od najboljih odevnih predmeta Viktorije Bekam koji će vam pomoći da uhvatite njen izgled i da vas inspirišete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dara

28.01.2023 00:08

Hvala lepa, niti mi se Viktorija dopada kao zena, niti bi nosila to sto ona nosi. Previse je kostunjava i umisljena a odeca na njoj stoji kao na ofingeru. Draze su mi kaubojke i majica preko,