Brz kolač: Tart sa belom čokoladom
Foto: Shutterstock

Sastojci
Za podlogu:

  • 300 g plazma keksa
  • 150 g margarina/putera
  • 100 ml soka od pomorandže

Za krem:

  • 200 g bele čokolade
  • 180 ml slatke pavlake

I još:

  • po ukusu suvo voće, sveže voće, šta god volite

Priprema

Za podlogu sjediniti plazmu, margarin i sok od pomorandže i utisnite u kalup. Margarin neka bude sobne temperature da se umesi lepo i sjedini.

Za krem zagrejati do ključanja slatku pavlaku, pa preliti preko izlomljene čokolade. Mešati dok se ne sjedini i da se malo prohladi.

Sipati preko podloge, pa u frižider preko noći da se stegne. Odozgo možete staviti šta volite, a i bez ičega je prelep.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading