ZVUČI LUDO ALI DELUJE Ovaj napitak su naše bake koristile da ubrzaju rast kose
Foto: Youtube/Printscreen

Kosa i frizura predstavljaju jedan od zaštitnih znakova svake žene. Način stilizovanja kose može učiniti da lice izgleda mladoliko i da dođe do izražaja. Međutim, mnoge dame imaju problem sa rastom kose koji je jedan od vodećih kada je reč o kosi.

Ipak, postoji rešenje koje dolazi u vidu rakije. Da, dobro ste pročitali! Mnogima ovo izgleda neverovatno, međutim rakija ima funkciju podsticanja cirkulacije što će ubrzati proces rasta kose.

Postupak nanošenja rakije na teme glave je sledeći: potrebno je ravnomerno rasporediti manju količinu rakije na celo teme, vodeći računa da ne pokvasite vrhove kose, kao i celu dužinu kako ne biste isušili vlas.

Dakle, rakiju je potrebno umasirati kružnim pokretima u teme glave, a zatim nagnuti glavu na dole i nastaviti sa masiranjem. Osećaj toplote i peckanja ne bi trebao da vas brine budući da je to znak da je rakija podstakla proces cirkulacije.

Ovaj trik može doneti velike rezultate, međutim važno je da ne preterujete, dovoljno je postupak uraditi jednom do dva puta nedeljno. Takođe se savetuje da se uz kombinaciju sa rakijem koristi neko ulje, kao što su maslinovo, kokosovo, grožđano...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading