POLA KILOGRAMA ZA NOĆ Ovaj moćni napitak u "punom gasu" sagoreva masnoće sa stomaka i nogu
Foto: Youtube/Printscreen

Ponekad laksativni efekat pića može učiniti više od napitka za gubitak masti, ali zamislite šta čini piće koje sadrži i jedno i drugo! Masnoće oko stomaka i nogu se najteže uklanjaju, naravno postoje razni faktori koji ih stvaraju, a onda ne znate kako da ih se rešite.

Jednostavno ćemo objasniti kako ovaj napitak funkcioniše:


Telo sagoreva masti kada legnete da spavate! Što duže spavate, tačnije 8 sati, to bolje za vas, a to gore za masti! Tokom 8 sati sna telo se oporavlja, razvija mišiće, ali ništa ne radi sa masnim naslagama! Da bi ovo počelo, nešto mora da ubrza metabolizam i da organizmu, tj. telo nastavlja da vari hranu čak i dok spavate!

Dokazano je da ako ne jedete nekoliko sati pre spavanja, a zatim popijete ovaj napitak, izgubićete najmanje pola kilograma, ali to nije sve, ujutru ćete videti svoje telo! Obavezno pogledajte noge i stomak, kako su omekšali!

Sastojci:

  • limun
  • peršun 
  • cimet 
  • sirće 
  • kašika meda ili umesto meda stavite đumbir

Ako možete da zamenite večeru ovim pićem, bilo bi mnogo bolje! Lično smo probali i verujte nam da ako pojedete čaj za doručak, pirinač i meso za ručak, pa čak i malo čokolade, pa umesto večere, popijete ovo piće, izgubićete tih pola kilograma i bićete mršaviji ujutru!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading