ZBOG OVOGA JE MRŠAVA Anabela se godinama mučila sa raznim dijetama, a onda je izbacila 1 namirnicu i bez muke ima vitku liniju
E stock

Pevačica Anabela Atijas godinama je bila na dijetama koje su iscrpljivale njen organizam. Zato se odlučila da iz svog jelovnika potpuno izbaci meso koje je svakodnevno jela.


„Već šest meseci ne jedem meso i osećam se mnogo bolje. Samo sam iznenada prekinula i izbacila iz ishrane! Godinama sam bila na raznim dijetama koje su bile bazirane na proteinima i salatama. Zbog toga mi se meso smučilo! Više ne mogu da ga vidim očima, pogotovo piletinu koju sam obično jela za ručak“, rekla je Anabela kojoj se dopada njena nova dijeta.

„Imam više snage i energije! Ranije sam bio dosta umorna, ali sada mi se to ne dešava. I koža mi je lepša“, rekla je Anabela za „Kurir“, koja na prirodan način neguje lepotu.

Kada promenite ishranu i pijete puno tečnosti, to se odmah vidi. Nisam imala nikakvu estetsku korekciju na licu! Redovno idem na masaže i stavljam maske. Mnogo sam patila u životu i to se odrazilo na mom licu. Sada sam srećna, ispunjena, i odmah lepša“, objašnjava Atijasova.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading