JEFTINO, A ZAČAS LICU VRAĆA SVEŽINU Otkriven tajni recept za brzo zatezanje bora i brisanje podočnjaka
Foto: Youtube/Printscreen

Da li vam oči i kapci izgledaju oteklo i umorno, a podočnjaci su naglašeni? Natečeni kapci i podočnjaci mogu da budu frustrirajući, neprijatni i da utiču na vaše samopouzdanje Srećom, postoji način da koža oko očiju za čas živne i podočnjaci netragom nestanu!

KREMA ZA HEMOROIDE


Modeli i glumci znaju ovu tajnu, izgleda oduvek. Naime krema protiv hemoroida brzo zateže natečene oči i smanjuje bore. Ako vam je miris kreme preak, pomešajte je sa malo svoje hidratantne kreme pre nanošenja.

ČAJ

Čaj s kofeinom, koji sadrži prirodni tanin, blagi je diuretik kojeg su dugo koristile još naše bake, a danas i modeli, kako bi smanjili podočnjake.

Dve filter kesice čaja natopite toplom vodom, a zatim ih malo rashladite u frižideru (nekoliko minuta), i svaku kesicu stavite na po jedno oko. Nakon pet minuta vaše oči će biti osvežene.
 

AVOKADO

Za mnoge ljude umor donosi i tamne mrlje ispod očiju, zbog kojih izgledaju mnogo starije. Ako niste imali vremena da se odmorite, isecite avokado i stavite komadiće ispod očiju ili pokušajte da nanesete kremu od mlevenih badema i mleka na podočnjake, koja bi ih mogla osvetliti.

METALNE KAŠICE

Uzmite dve metalne kašike i držite ih pod hladnom vodom nekoliko minuta. Zatim stavite dno kašike ispod očiju na 30 do 60 sekundi. Ledena hladnoća metala će oživeti vaše umorne oči i istovremeno vam dati energiju.

SVEŽI KRASTAVCI

Kada su vam oči crvene i otečene, jednostavno isecite 2 koluta svežeg krastavca, lezite i stavite po jedan na svako oko oko pola sata. Odmorite se, a kada ustanete, oči će vam biti svetlije i osećaćete se svežije.

GUME SA LEDOM(ZA BEBE)

Uzmite 2 okrugle gumene gume (koje bebe, zamrznute, grickaju dok im nicaju zubi, jer olakšavaju izbijanje zuba i smanjuju bol) i stavite ih u zamrzivač dok se ne zamrznu. Zatim lezite i držite gumu preko očiju deset minuta. Hladnoća ne samo da će smanjiti otok, već će vas i okrepiti.

BONUS VIDEO

Nada Gligorovic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading