SPREMITE VRHUNSKO VARIVO Fantastični kelj sa suvim rebrima i kobasicom, ukus koji se pamti

bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć. | Žena 11.08.2022 10:12

Okrepljujuće jelo na kašiku, puno vitamina i minerala

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

1 glavica kelja
1 praziluk
2 zelene paprike
200 gr suvih rebara
100 gr suvih kobasica
2 šargarepe
2 krompira
1 paradajz
2 čena brelog luka
malo peršunovog i celerovog lista
ulje, aleva paprika
začin so
1 kašičica brašna

Priprema:
Na ulju propržiti seckan praziluk ili glavicu luka, papriku i šargarepu dodati malo aleve paprike. 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Dodati isečena rebra.Kelj iseči na kocke i malo blanširati. 

Foto: Bakina kuhinja

Foto: Bakina kuhinja

 

Dodati u dinstan praziluk oceđen kelj. Dodati seckan krompir.
Kuvati na malo tečnosti oko 30 min. Na ulju propržiti kobasice pa ubaciti u kelj i kuvati par minuta...

VIDEO

 
Expand player
Pogledajte više