Jelena Karleuša
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Jelena Karleuša bila je primorana da otkaže nastup u glavnom gradu Crne Gore, Podgorici, zbog strašnih pretnji koje joj stižu.

Pop diva je kao razlog otkazivanja navela "mešanje politike u njen nastup", a ovaj potez je nastupio nakon njene izjave "da je svakom Crnogorcu deda Srbin", a u objavi, koju smo preneli u celosti, spomenula je i ostatak komšiluka, a sada se oglasila još jednim otvorenim pismom, koje prenosimo u celosti:

- Dragi moji studenti zdravstvenih fakulteta, Medicinijada 2024. planirana je u Crnoj Gori, u Budvi, kao i moj koncert na istoj. Organizator me je obavestio da ste zbog mene kupili više od 4.000 karata do ovog momenta, i ja sam beskrajno ponosna i zahvalna što me volite i želite da uživate uz moju muziku. Kako se zbog uznemirujuće i opasne situacije po građane Srbije, koji su na udaru tamošnjih ekstremista, Medicinijada ne bi pretvorila u politički i medijki obračun sa jednom političkom strujom iz Crne Gore, a najviše zbog vaše bezbednosti, odlučila sam da kao izvođač ne učestvujem u ovogodišnjem zabavnom programu. U dogovoru sa dekanima i organizatorima, vidimo se u nekom drugom gradu. Budva i Crna Gora trenutno nisu bezbedno mesto za srpske studente i građane Srbije. Još jednom hvala što ste kupili karte i nadam se da vaš ovo pomeranje neće razočarati. Apelujem na vlastii u Crnoj Gori da garantuje bezbednost građanima Srbije u toj zemlji, jer ekstremizam, mržnja i primitivizan vode u propast. Takođe, savetujem građanima Srbije da se zbog atmosfere mržnje, suzdrže od putovanja u Crnu Goru ovog leta. Mi se svakako družimo u vremenu ispred vas... Vaša JK - napisala je Jelena i dodala emotikon srca.

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

 

Šta se zapravo desilo

Jelena je juče burno reagovala putem društvene mreže Instagram, te uputila komšijama brutalnu poruku, a tiče se neprijateljskih stavova prema Srbiji. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading