KRALJICA! Šeron Stoun ne daje "pet para" za dres kod, kad se pojavila na crvenom tepihu svi su gledali samo u njenu obuću
Foto: Shutterstock

Los Anđeles zasijao je svetskim zvezdama. Održan je humanitarni događaj, CORE glasa, iza kog stoji Šon Pen, a prisustvovale su brojne javne ličnosti.

Među njima je i glumica Šeron Stoun, koja se za razliku od svojih koleginica, pojavila u nesvakidašnjem izdanju.

S obzirom na to da svečane ceremonije poput ove zahtevaju što elegantnije toalete, Šon Pen je "ispoštovao pravila". Pojavio se u teget odelu, sa kravatom i u cipelama, dok je Šeron Stoun izabrala nešto opušteniju varijantu.

KRALJICA! Šeron Stoun ne daje

Foto: Profimedia

 

Glumica je odlučila da batali štikle i glamuroznu haljinu, pa je uskočila u roze satensko odelo i belu bluzu. Ni manje ni više, glumica je obula patike brenda Dolce&Gabbana i ponosno pozirala pred fotoreporterima.

Iako kažu da je ovo "neprikladna obuća" za crveni tepih, glumica je defintivno zadala domaći zadatak. Na mrežama mnogi komentarišu da je ovo sjajan izbor stajlinga i primer mnogima, kao i da vrtoglave potpetice ne moraju uvek da budu obavezne.

Izgleda da Šeron ne robuje pravilima i da je ovoga puta odlučila da kaže "ne" čuvenom dres kodu. Ukoliko imate važan događaj za koji biste želeli opuštenu, a odgovarajuću modnu varijantu, glumičin izbor može da bude jedna od ideja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading