OTVARA LICE I ISTIČE JAGODICE Trik poznatog stiliste kako se pravi frizura, koja podmlađuje bolje od fejsliftinga
Foto: profimedija

Frizer poznatih, Kris Eplton, otkrio je koja frizura podmlađuje u sekundi do te mere da je zovu "fejslifting bez odlaska kod lekara"! Ne, nije visoki rep koji izaziva zatezanje kože, ali i opadanje kose, već vrlo jednostavna i elegantna frizura koja svima stoji.

"Svi ovu frizuru nazivaju fejsliftingom bez odlaska kod plastičnog hirurga, i uz samo par caka ona zaista podmlađuje. Napravite razdeljak na sredini, a potom kosu stavite iza ušiju", objasnio je on.

U čemu je fora? Odmah dobijamo mladalački, uredni izgled, a kosa sklonjena iza ušiju "otvara" lice i ističe jagodice i viličnu kost. Uz malo sjaja ili hajlajtera, u sekundi ćete izgledati svežije i mlađe, a uz lepe minđuše i elegantno!

EPA

 

"Ova moderna frizura koju nosi je Kejt Midltonsvima stoji, laska svakom obliku lica i mladalačka je. A svako može da je napravi. Ako vam kosa nije dovoljno duga da sama stoji iza ušiju, poslužite se ukosnicama ili providnim gumicama kako biste osigurali da će se držati na mestu, i da nećete morati svakih par minuta da je vraćate iza ušiju", rekao je Eplton. I zaista se vidi kako su jagodice istaknute, a celo lice "otvoreno"! 

 

Komentari (0)

Loading