MALO KOŠTA, A DUGO TRAJE "Mokri look" je jedna od najtraženijih letnjih frizura
Foto: Shutterstock

Ako ste prirodno kovrdžave, kosa će vam biti suva; ako je ravna, žalite se da je poput metle. Za radno vreme najčešće rešenje je rep ili punđa, a za večernje izlaske izaberite "mokri look".

Ova frizura sve češće može da se vidi na modnim pistama, a vole je i poznate svetske dame poput Kim Kardašijan, Dženifer Lopez...

Njihovi stilisti imaju nekoliko saveta kako da ovu frizuru nosite tokom leta, a najbolje je što sami lako možete da je oblikujete.

1. Idealna je za izlaske jer izgleda seksi i atraktivno.Izbegavajte je tokom dana jer ćete izgledati napadno.

2. Nosite je uz jednostavnu i elegantnu odeću, bez jarkih boja jer će takva frizura istaći lice u prvi plan.

3. I šminka treba da bude bez previše boja. Ako ipak želite da koristite boje, koristite ih samo na jednom mestu ili na očima ili na usnama. Najbolja kombinacija je lagani smouki-ajz i ruž za usne u boji mesa.

4. Uz ovakvu frizuru obavezno istaknite obraze. Kosa je zabačena, lice je otvoreno, pa je najvažnije da istaknete obraze i jagodice. U zavisnosti od tena, nanesite svetlo ili tamno ružičasto rumenilo.

5. Kosu blago nakvasite, pažljivo začešljajte unazad, stavite gel ili vosak, pa fiksirajte lakom za kosu. Ova frizura lako se oblikuje i na kraćoj kosi, pa čak i sa šiškama koje treba da "zaližete" na stranu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mija

27.05.2022 18:31

mozda pre prstima nego cesalj? ne treba biti bas zalizan. dobra je i pena za kosu alikad je kosa tanka ili kao kod mene puna peruti...meni smetaju gelovi pa mi samo hidrogenizovana voda pomgne oko peruti tako da mi ovo nije neki savet bogzna