POSTOJI LISTA ČEKANJA Najtraženija obuća u 2022. su "Pepeljuga cipele", salonke za kojima su poludele žene širom sveta
Foto: Youtube/Printscreen

Od Due Lipe, koja je veliki obožavatelj brenda Mach & Mach, pa do Kylie Jenner koja bajkoviti par ukrašen gliterom, sjajnim detaljima i mašnom nosila Met Gala, slavne dame neodolevaju modelu cipela sa potpisom brenda Mach & Mach koje su postale nezaobilazni dodatak njihovih ormara, a potvrđuje to i činjenica da se rasprodaju u kratkom roku.

Sa sedištem u Tbilisi, glavnom gradu Gruzije, brend su osnovale dve sestre, Nina i Gvantsa Macharashvili, a njihov brend je već stekao kultni status među novom generacijom modnih influenserki i it devojaka koje imaju snažan uticaj na oblikovanje trendova.

POSTOJI LISTA ČEKANJA Najtraženija obuća u 2022. su

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dizajniramo za one koji žele da se zabave, eksperimentišu sa svojim stilom, bojom i teksturom i ne plaše se da izdvoje u gomili. Modu koristimo kako bismo ostavile jak utisak i verujemo da naše kolekcije cipela svakoj devojci pružaju priliku da ostave snažan utisak kada zakorače u prostoriju, ističu dizajnerke.

POSTOJI LISTA ČEKANJA Najtraženija obuća u 2022. su

Foto: Youtube/Printscreen

 

Zaštitni znak brenda je sandala špic vrha, visokih potpetica, ukrašena tankom mašnicom koja je prekrivena sjajnim kristalima. Bez obzira da li volite natikače ili klasične sandale s kaišem oko gležnja, ono što je sigurno je da nećete proći nezapaženo. Jedan od istaknutijih modela je salonka u jarko crvenoj boji, remake legendarnih crvenih cipelica junakinje Doroti iz filma "Čarobnjak iz Oza".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading