Ruuž za usne
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako bi sve mi izgledale što bolje, prikupili smo savjete koje bi svaka žena trebala znati.

1. Lepljiva traka protiv viška senke. Znamo koliko je iritantno kada vam obrazi budu puni senke, glittera i šljokica koje padaju prilikom nanošenja senke. Taj višak jednostavno uklonite s malo lepljive trake. Jer ovaj deo lica ne bi trebalo izgledati kao disko kugla.

2. Kašikom protiv podočnjaka. Umorne i natekle oči, kao i podočnjake, sprečićete stavljanjem na oči jako hladnih obloga. Nemojte novac da bacate na same obloge. Jednostavno u hladnjak ili zamrzivač ubacite dve kašike i pustite ih da se što više ohlade, a zatim ih prislonite na oči. Ili dve kašike uvek držite u zamrzivaču u stanju pripravnosti.

3. Ledena kupka za ekspresno suve nokte. Ako ste u žurbi, a želite nalakirati nokte, osušite ih tako da ih uronite u zdelu vode s ledom. Verujte nam da će biti suvi za manje od minute.

4. Piling za usne. Želite li da vaše usne uvek budu negovane i spremne za poljupce, pripravite sami piling za usne. Malo šećera dodajte u med i kapnite koju kap maslinovog ulja, dobro promešajte te time istrljajte usnice.

5. Prilagodite puder boji tena. Ako ste u ovim toplim danima češće na suncu lako ćete da primite boju, pa će vam puder verovatno uskoro da postati presvetao. Jednostavno mu dodajte malo tamnijeg pudera i smikasajte savršenu nijansu.

6. Aspirin za ispucale pete. Muči li vas ispucala i gruba koža na petama, zdrobite 5 aspirina, pomešajte ih s malo sveže isceđenog limunovog soka i dobijenu smesu utrljajte u pete. I problem bi uskoro trebao da nestane!

7. Pasta za zube za bele nokte. Uzmite pastu za izbeljivanje zuba i nanesite je na nokte i ostavite da deluje 5 minuta. Kada je isperete, vaši će nokti biti belji i još savršeniji za lakiranje.

8. Parfem za mirisnu kosu. Želite li se rešiti neugodnih mirisa iz kose, poput mirisa kuvanja, pečenja ili dima, poprskajte četku za kosu omiljenim parfemom i temeljno se počešljajte.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading