Ruuž za usne
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Mnogi biraju da kosu uviju, drugi se opet odlučuju da je isprave, a onda dođe vreme za šminu. Nastaje izbor boja koja treba uklopiti uz odeću, koje ruž izabrati, da li mat ili sjajan, koji će najduže da traje i sl. 

Međutim, određene stvari možete poneti sa sobom, a koje vam ne zauzimaju mnogo prostora, a poslužiće vam da u svakom momentu izgledate zanosno i "doterano" kao da ste tek stigli na žurku:

Ruž za usne

Jedan od detalja koji će sigurno da da svežinu i posebnu dimenziju vašim usnama čak i posle nekoliko sati provedenih na žurki sigurno je sveže obojene usne. 

Olovka za usne

Ne neophonda stvarčica koju treba da ponesete sa sobom na posao, ali sigurno stvarčica koja će produžiti trajanje vašeg ruža. 

Puder u kamenu 

Ovakvi proizvodi su često pljosnati pa ne zauzimaju mnogo prostora u torbici koju nosite sa sobom na žurku.Takođe, sa njima obično dolazi i sunđerčić sa kojim možete nanositi proizvod.Dovoljno je da ga nanesete samo na centralni deo lica i vaša šminka će izgledati svežije.

Papirići za skupljanje sebuma

U proizvodnji se danas mogu pronaći i papirići koji skupljaju sebum i tako matiraju vaše lice. Međutim umesto njih, možete koistiti i tanak sloj maramice.

Četka za kosu

Misli se na četku koja je mala, kompaktna i sklopiva.Takve se danas mogu pronaći u drogerijama, a mogu poslužiti kako bi se sredila kosa.

Ogledalce

Isto važi i za ogledalce koje se danas proizvodei i mini veličinama i tako su veoma kompaktni da ih možete poneti sa sobom u grad. 

Naravno, kako je bjuti industrija jako napredovala, većinu proizvoda možete pronaći u mini verzijama. 

I da, nemojte zaboraviti da sa sobom ponesete mnogo pozitivne energije!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading