Zanimljiva mapa: Gde žive muškarci s najvećim, a gde s najmanjim polnim organom?
Foto: Shutterstock

Internet stranica Target Map objavila je kartu sveta na kojoj su prikazane prosečne veličine *enisa u erekciji stanovnika širom sveta. Prema toj mapi, najponosniji mogu da budu stanovnici nekoliko Afričkih zemalja, dok *enis manji od proseka imaju muškarci u Aziji, prenosi The Sun.

Na karti države obojene crvenom bojom prikazuju muške stanovnike s najvećim, narandžaste drugim po veličini, a žute s prosečnom dužinom penisom, dok su svetlo zeleno obojene zemlje u kojima su stanovnici ispod proseka i zeleno u kojima imaju najmanje.

I dok je prema nedavno objavljenom istraživanju časopisu za urologiju British Journal of Urology International prosečna veličina penisa u erekciji 13.2 cm, u Afričkim državama poput Gane, Gabona i Konga prosek je veći od 16 centimetara.

Odmah nakon Afrike dolazi Australija s prosečnom dužinom većom od 14,7 centimetara, a u tom su društvu i Meksiko, Norveška, Italija, Mađarska i Švedska.

Srbija se nalazi na zlatnoj sredini, a prema ranijim podacima njeni stanovnici imaju prosek od 14,87 cm.

Prema karti, negde u sredini i ‘unutar proseka’ su i SAD, Francuska, Nemačka i Velika Britanija, s veličinama između 12,9 i 14,7 cm, dok Rusi imaju ‘ponose’ prosečne veličine od 10,5 do 12,9 centimetara, kao i Japanci, Indonežani i Brazilci.

Na samom su dnu Indija, Tajland i Južna Koreja, s prosečnim dužinama između 9,3 i 10,5 centimetara.

Target map je objavio inače i mapu koja upoređuje veličinu grudi kod žena širem sveta, a prema njoj najveće grudi imaju žene u Rusiji, Švedskoj, Norveškoj i Finskoj, dok žene s najmanjim grudima žive u Africi i Aziji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading