Jesen samo što nije stigla: Vreme je da pripremite kosu za hladnije dane i napravite masku od meda i kvasca
Foto: Youtube/Printscreen

Verovatno niste ni svesne koliko vaša kosa doprinosi uspešnom zavođenju jačeg pola. Kada nesvesno pređete prstima po kosi i prebacite je na stranu, takvi pokreti u njima bude divlje leptiriće. Zato je važno da vam kosa bude negovana. To podrazumeva da koristite raznorazna pakovanja i ulja koja će joj dati sjaj i volumen.

Kako ne biste lutale i tražile koja to maska najbolje deluje na vašu kosu, predstavljamo vam masku od kvasca i meda. Učiniće da vaša kosa bude kao sa reklame i konačno ćete moći da kažete da postoji prirodni proizvod koji je pravi melem za kosu, a koji sami možete da napravite kod kuće.

Kosa će zahvaljujući ovoj specifičnoj kombinaciji dobiti neverovatan sjaj, sprečiti opadanje i pojavu peruti. Razlozi zbog kojih treba odmah da potegnete za kockom svežeg kvasca i kašikom meda su dovoljni.

Priprema:

Jednu kocku svežeg kvasca pomešajte sa kašikom meda. Kada smesu izjednačite ostavite da odstoji sat vremena. Dobijenu smesu nanesite na teme i po dužini kose, uz blago masiranje. Nakon toga stavite najlonsku kapu i preko nje peškir. Ostvaite da deluje sat vremena.

Masku možete koristiti dva puta nedeljno, a posle 10 dana uočićete razilku u izgledu vaše kose.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading