IZABERITE "SVOJU" KORNJAČU SA SLIKE: Otkrićete kakva budućnost vas očekuje
Foto: Shutterstock

Naša percepcija, odnosno način na koji posmatramo stvari i biramo ono što nas privlači, svakako može puno otkriti o našoj ličnosti, željama i budućnosti.

Kornjača je simbol sreće, obilja i prosperiteta, a u feng šuiju figura kornjače se koristi za privlačenje bogatstva i dobre energije. Ovaj test se zasniva baš na ovoj srećnoj životinjici.

Izaberite jednu kornjaču sa slike i saznajte nešto više o svojoj ličnosti i o tome kakva bi budućnost mogla da vas čeka.

Kornjača broj 1

Vi ste osoba kojom vlada sunčeva energija. Širite svetlost i radost gde god da se pojavite, zbog čega ste često omiljeni u društvu. Izuzetno ste kreativni i imate prikrivene talente koje, a ko ih otkrijte, možete dobro iskoristiti na poslovnom planu. Spolja delujete kao izvor sreće, ali skloni ste da imate i lažan osmeh na licu i da potiskujete negatine emocije. Tugu smatrate kao lični neuspeh, a to truje vašu dušu i može biti okidač za oboljenja. U budućnosti vas očekuju brojne zanimljive ponude i šanse. Imate priliku da budete vrlo uspešni u poslu kojim se bavite. U ljubavi će vas pratiti brojni promašaji i razočaranja, jer ne umete vešto da kontrolišete i usmeravate emocije.

Kornjača broj 2

Ako ste izabrali ovu kornjaču, vi ste osoba koja odiše duhom prirode. Trudite se da uspostavite potpunu ravnotežu i harmoniju u svemu što radite. Nikada se ne pretvarate, već ste dosledni svojoj prirodi. Ne nosite masku zabluda, iskreni ste, otvoreni i direktni. Ova osobina vam može doneti mnogo pobeda, ali i poraza. Ponekad je važno izmeriti težinu vlastitih reći. Avanturističkog ste duha, volite putovanja i prezirete monotoniju i rutinu. U budućnosti ćete imati puno prilika za ljubav, ali samo jedna će biti prava. Kada volite, dajete za taj odnos sve i sa vama nikada nije dosadno. Na poslu možete imati problema zbog loše komunikacije.

Kornjača broj 3

Univerzum je u vama, vi ste u Univerzumu. Ovo su sanjarske duše koji veći deo svog života provode maštajući i živeći u oblacima. Vrlo ste autentični i romantični, ali imate i osetljivo srce. Baš zbog toga Univerzum vas posebno čuva i navodi. Ljudi oko vas ponekad imaju osećaj kao da ste došli sa druge planete, a vi ste zapravo lutajući umetnik, sejač snova i radosti i putnik koji stiče i širi znanja u svakom trenutku svog života. U budućnosti može vas očekivati sreća samo ako se bavite onim poslom koji volite. Ipak, ponekad je važnod a se spustite na zemlju i budete realističniji. U ljubavi su moguća razočaranja zbog prevelikih očekivanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading