ČUVENI DESERT NA MALO DRUGAČIJI NAČIN Koh preliven čokoladom, božanstven ukus
Potrebno je:
4 jaja
4 kašike šećera
4 kašike griza
100 gr ml. čokolade
600-700 ml mleka
1 vanilin šećer
Priprema:
Peći na 200 stepeni C oko 15 minuta.
Dok se peče skuvati mleko zasladiti po želji, dodati izlomljenu mlečnu čokoladu i vanilin šećer.
Vruć koh preliti sa vrućom čokoladom i ostaviti da upije i malo se prohladi.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
možda vas zanima
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
JEFTINA POSLASTICA OD NEKOLIKO SASTOJAKA Kolač od jabuka, zasladite se domaćinski
bakinakuhinja.r/alo.rs/S.Ć.
RECEPT IZ BAKINE KUHINJE Posna Karamel torta, obradujte goste prukusnim slatkišom
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
ZAMESITE TESTO PO RECEPTU BAKA JELE Fantastične kiflice sa sirom, šuškave i meke akao duša
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
ZASLADITE SE NA ZDRAV NAČIN Kolač sa jabukama u kombinaciji sa ovim sasojcima je božanstven
bakinakuhinja.rs/alo.rs/S.Ć.
Komentari (0)