SAVRŠEN RUČAK ZA SVE PRILIKE Pohovana piletina sa pavlakom, majonezom i senfom, gala ukusno jelo
Foto: Youtube/Printscreen

SASTOJCI

  • 1 parče svežih pilećih prsa
  • pavlaka (3 kašike)
  • 1 puna kašika majoneza
  • 1 kašičica senfa
  • prstohvat soli
  • prstohvat bibera
  • prtstohvat belog luk u prahu
  • prezle

UPUTSTVO ZA PRIPREMU

1. iseći pileća prsa na tanje filee
2. sjediniti pavlaku, majonez i senf, začiniti po želji solju, biberom i belim lukom u prahu
3. u smesu ubaciti isečene filee lepo umešati i ostaviti da odstoji 30 minuta

4. svako parče sada uvaljati u prezle i staviti u pleh koji je prekriven pek papirom
5. peći na 180 stepeni oko 20 minuta
6. poslužiti toplo uz salatu i krompir pire

Komentari (0)

Loading