HOROSKOP ZA PUN MESEC U LAVU Četiri znaka naći će se na udaru od 5. februar - Kriza u braku, komplikacije sa stanom, skupe greške...
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Lavu stiže 5. februara 2023. godine i prema mišljenju astrologa, donosi vibracije srca, ljubavi i poverenja. Nosi vibraciju usredsređenu na srce koja može da uliva poverenje i pomaže nam da idemo napred.

Lav se često povezuje sa kraljevskom osobom, glamurom i scenom. Lav je ponosna energija koja nas ohrabruje i koračamo kroz život sa i samopouzdanjem.

Iako postoji dublja i značajnija strana energije Lava, pod ovim punim Mesecom, važno je da ne pređete samo preko površinskih kvaliteta ovog vatrenog znaka. Svi možemo uzeti deo ove svetlucave energije! Zato pod punim Mesecom posvetite se stvarima koje volite, radite ono što želite, nešto zbog čega se osećate posebno, a deluje pozitivno na vaš život. Uživajte u tome, piše Sensa.

Život nam ponekad deluje previše ozbiljno, a pun mesec u Lavu podseća da je vreme da se vratite sebi i zasijamo svojom unutrašnjom svetlošću, da budemo ono što jesmo. Tokom ove lunarne faze aktivan je Uran, planeta koja može doneti neizvesnost.

Pun Mesec u februaru se naziva i "snežni", jer su ga stari farmeri nekada tako zvali na osnovu perioda godine u kojem se događao. Snežni Mesec je dobio naziv zbog tipičnih, snežnih padavina koje se događaju u februaru.  Smatralo se da tokom februara sneg pada više nego bilo kojeg drugog meseca, pa je dobio naziv snežni Mesec.

Pun mesec u Lavu najviše će uticati na Lavove, Škorpije, Bikove i Vodolije.

BIK

Pun Mesec dogodiće se u vašem četvrtom polju doma i porodice. Ukazuje na pojačanu brigu za najbliže i moguće komplikacije sa stanom. Jedna osoba iz porodica će vam zadati dosta problema i nije isključeno da će biti rasprava. Pojedini pripadnici vašeg znaka će razmišljati o selidbi.

LAV

Snežni Mesec u vašem znaku donosi vam pojačane ambicije i potrebu da promenite život. Ipak, sa odlukama treba biti oprezan, naoročito nekoliko dana pre i posle punog Mesec kako ne biste napravili grešku. Bićete emtovini, ranjivi i mnogi će vam ići na živce.

ŠKORPIJA

Snežni Mesec dogodiće se u polju vaše karijere. Zbog toga će tenzije biti pojačane, a poželećete da menjate posao ili profesiju. U svakom slučaju burno ćete reagovati na događaj za koji ćete čuti na radnom mestu i te promene će vam teško pasti.

VODOLIJA

Pun Mesec u polju partnerstva donosi vam krizu u braku. Partner će vam zamerati da mu ne spovećujete dovoljno pažnje, a vaše razlike će biti sve uočljivije. Priobajte da napravite komrpomis između želja i stvarnosti. Ukoliko imate polsovnog partnera, treba da se pripremite za potencijalnu krizu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading