Astrolozi otkrivaju: Koga privlačite na osnovu horoskopskog znaka?
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovnova smela ličnost može da obori Vagu s nogu, a kako se ispostavilo - ovo dvoje mogu biti odličan spoj. Lavovima i Strelčevima se takođe može dopasti ovaj vatreni znak zbog svojih liderskih kvaliteta.

Bik

Bikovi žude za lojalnošću u vezi, a Lavovi vole da su u bezbednoj, odanoj i ljubavnoj vezi. Vage, s druge strane, vole finije stvari i vole da održavaju ravnotežu u životu, a sve to radi vredni Bik.

Blizanci

Blizanci su uvek spremni za avanturu, a Strelčevi bi mogli postati izuzetno zainteresovani samo za ovaj kvalitet. Možda se čini da su ovo dvoje polarne suprotnosti, jer Strelčevi uvek gledaju širu sliku, dok su Blizanci oni koji se muče oko detalja, ali zajedno mogu biti jedan od najjačih parova. Vodolija i Devica bi takođe mogli biti zainteresovani za Blizanca.

Rak

Škorpije su sve o lojalnosti i dugotrajnim vezama, zbog čega se mogu zaljubiti u Raka.

Pošto su Ribe emocionalne, intuitivne i sanjive, možda ih privuče Rak jer imaju toliko toga zajedničkog kada su u pitanju odnosi.

Lav

Lavovi vole da razmazuju svoje voljene, a Vage žude za ljubavnim partnerom, pa je prirodno da ovi znakovi žele da budu zajedno i rade slatke stvari jedno za drugo.

Pošto Škorpije traže lojalnog partnera koji želi da se posveti za ceo život, možda će im se dopasti ovaj kvalitet koji Lavovi prirodno poseduju. Lavovi bi takođe mogli biti poželjni za Ribe koje će podržati Lavovu želju da budu u centru pažnje.

Devica

Ljudi u znaku Bika se bave materijalnim svetom i možda razumeju zemljani znak Devicu bolje u smislu da su radoholičari i perfekcionisti.

Sposobnost Device da stvori osećaj sigurnosti i strukture može privući i Jarce. Oni će prirodno biti privučeni Devici.

Vaga

Vage budite spremne, Rak je na vašem putu. Vaga voli da bude sa nekim ko ih neguje, a Rak je jedan od najneguljivijih znakova horoskopa.

Pod vladavinom planete ljubavi, Bik ne može, a da ne oseti da ga privlači Vaga. Ako se ovi znaci spoje, oni će uživati u društvu jedni drugih bez obzira gde se nalaze.

Škorpija

Bik pada na suprotnu stranu astrološke karte i odmah će ga privući njihov suprotni znak, Škorpija. Njihove suprotstavljene ličnosti će izazvati intenzivnu romansu između dva znaka horoskopa.

Rak i Ribe takođe mogu smatrati da je ovaj vodeni znak neodoljiv zbog svoje misteriozne prirode i sposobnosti da se sa lakoćom nose sa teškim situacijama.

Strelac

Strelčevi su slobodoumni i žude za avanturom, a Blizanci su uvek spremni da uživaju u zabavnoj vožnji, tako da ih sličnosti veoma privlače međusobno.

Baš kao i Blizanci, Vodolije previše vole da istražuju i ne mogu biti vezane, zbog čega ih privlače Strelčevi.

Jarac

Bik, zemljani znak, odmah će biti privučen Jarcu od samog početka. Oboje će biti odličan par ako se ikada spoje.

Drugi znaci koji mogu biti privučeni Jarcu su Rak i Devica. Oni dele iste kvalitete kao i Jarac i za kratko vreme će se zaljubiti u zemaljani znak.

Vodolija

Blizanci traže vašu pažnju. Društvena i humanitarna Vodolija privlači Blizanca.

Direktna i autentična Vodolija intrigira smelog i samouverenog Lava. A sanjivi komadi će takođe smatrati privlačnim misteriozne Vodolije.

Ribe

Rak privlače Ribe baš kao što Ribe privlače Rak. Devica i Škorpija takođe mogu smatrati sanjivu i misterioznu prirodu ovog vodenog znaka privlačnom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading