ČEKA IH PRAVA BAJKA Tri znaka horoskopa u nevembru ostvariće uspeh u ljubavi, poslu i novcu
Foto: Youtube/Printscreen

Astrolozi ističu da je novembar povoljan mesec, horoskop otkriva da daje brojne šanse da ostvarite ono što želite. Važno je da izbacite iz života one stvari koje vas blokiraju, kako bi se otvorio prostor za nešto novo.

Do početka druge polovine meseca Merkur će biti jak, a Venera slaba. 16. i 17. ove planete će zameniti uloge. Što se tiče energije Marsa, ona će biti nepovoljna tokom celog novembra. Takođe, od 30. oktobra kreće retrogradni Mars i njegova intezivna energija. Istina je da postoje i prepreke, ali novembar može biti neverovatan na više polja.

Bik

Bik i Mars su udaljeni. Oni jedva komuniciraju, tako da će Bik biti veoma srećan, posebno dok Venera ne pređe u Strelca 16. novembra. Ovim ljudima će biti lakše da donose važne odluke, a često će ih zaobići negativne misli i raspoloženja. Bikovi će moći da poprave raspoloženje, dobiju motivaciju, ali u isto vreme postanu smireniji i promišljeniji. Mars im neće doneti veliku zbunjenost kao drugima. Bik ima sve šanse da preuzme vođstvo u poslu. Imate neverovatne liderske sposobnosti.

Rak

Rakovi su najsrećniji ljudi u novembru, jer Mars na njih praktično nema nikakvog uticaja. Biće izuzetno atraktivni i veoma mirni. Ovo je njihovo vreme, u ventru pažnje su i blistaju. Rakovi će izgubiti žudnju za sebičnošću, postati manje razdražljivi. Njihova tvrdoglavost neće biti toliko štetna kao za druge ljude, tako da će slobodno ići napred i pokušaće da ostvare uspeh u ljubavi, poslu i novcu.

Ribe

Ribe će imati mnogo sreće tokom celog novembra, ali u prvoj polovini meseca mogu da izgube neke bitke za uspeh. Da bi ostali na vrhu, moraju da ostanu na putu koji su izabrali. U ovom slučaju dobiće snažnu energiju živahnosti, motivacije i snage. Ovog meseca astrolozi ne preporučuju da drastično menjate prioritete i planove. Ovo može dovesti Ribe do fijaska. Jedna od najboljih stvari jeste sticanje novih znanja. Ribe treba da uče jezike, razmenjuju iskustva, upoznaju se sa novim saznanjima i primene ga u praksi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading