HOROSKOP ZA PETAK, 5. AVGUST Turbulentan period s partnerom očekuje Ovnove, Jarčevi treba da se pripaze konkurencije, Ribe muči alergija
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

Posao: Imate osećaj kao da ste postavljeni pred neki test koji ste uspešno položili. Zahvaljujući improvizovanim rešenjima uspešno ste prebrodili problematične situacije, a ovaj vikend vam donosi pozitivan ishod važnih pregovora.        

Ljubav: Zauzeti Ovnovi prolaze kroz turbulentan period s partnerom. Kao da se nakupilo mnogo neke nepravde i pogrešno shvaćenih reči među vama. Izlaz je da pronađete kompromisno rešenje. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Lava.    

Zdravlje: Sklonost povredama. Obratite pažnju na saobraćaj.

BIK

Posao: Postojeći aspekti aktiviraju vaše polje komunikacija i javnosti, tako da vas očekuju intenzivni sastanci i pregovori, kao i istupanje u javnosti. Imaćete uspeha u javnim nastupima, ali ćete češće nalaziti na neistomišljenike nego što je to uobičajeno.         

Ljubav: Tokom ovog perioda poželećete da nešto promenite u vašem odnosu s partnerom. Više ćete se usredsrediti na to da provodite više vremena zajedno i da više izlazite. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla.     

Zdravlje: Variranje pritiska. Posetite kardiologa.

HOROSKOP ZA PETAK, 5. AVGUST Turbulentan period s partnerom očekuje Ovnove, Jarčevi treba da se pripaze konkurencije, Ribe muči alergija

Foto: Printscreen/instagram

 

BLIZANCI

Posao: Nezaposlene Blizance čekaju veoma važne vesti i odluke da nađu posao u svojoj struci, a ovog puta neće izostati ni podrška uticajnih osoba. Planete su na vašoj strani da zauzmete novu poziciju. Blizanci koji imaju sopstveni biznis i koji rade u zdravstvu postići će zapažene rezultate.         

Ljubav: Vaš odnos s partnerom može da prolazi kroz test fazu. Različito vidite bitna pitanja koja se tiču vaše budućnosti. Neko od vas će morati da popusti. Slobodni Blizanci svoju srodnu dušu mogu upoznati preko posla.    

Zdravlje: Pad imuniteta.

RAK

Posao: Ovaj period vam donosi mogućnost da obnovite saradnju, ali i da s nekim partnerima prestanete da sarađujete. Planetarni aspekti doneće vam uspešnu realizaciju originalne ideje i dobre rezultate u kreativnim zanimanjima. Finansijski povoljan period.       

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prošao je kroz ozbiljne provere. Uspešno ste rešili problem, prevazišli sporna pitanja i sada sledi stabilizacija. Slobodne Rakove očekuje početak veze sa osobom koja ih može zbuniti svojim nedoslednim ponašanjem.        

Zdravlje: Probavne smetnje. Promenite režim ishrane.

LAV

Posao: Ovaj period je povoljan za uspostavljanje nove saradnje, period koji vam otvara novu perspektivu. Ovaj dan donosi vam pozitivnu energiju koja će vam omogućiti da završite ono što ste započeli i ispoštujete zadate rokove.        

Ljubav: Slobodne Lavove očekuje buran period jer ćete imati više prilika da upoznate veoma kvalitetne osobe koje će vam se dopasti na različite načine, ali će vam jedna kontroverzna osoba u znaku Vage ili Vodolije posebno privući pažnju.         

Zdravlje: Aritmija. Ne zanemarujte simptome, obavezan je odlazak kod kardiologa.

HOROSKOP ZA PETAK, 5. AVGUST Turbulentan period s partnerom očekuje Ovnove, Jarčevi treba da se pripaze konkurencije, Ribe muči alergija

Foto; iStock-Getty-Images

 

DEVICA

Posao: Planetarni aspekti mogu da uspore tempo vašeg poslovanja jer boravi u Ovnu, vašem polju prometa. Stoga se vaš obim posla može nalaziti u nestabilnom periodu i prolaziti kroz veće oscilacije. U ovom periodu odluke donosite na timskom nivou.         

Ljubav: Provodite više kvalitetnog vremena s partnerom, i to će vam pomoći da prevaziđete ranije probleme. Ovaj period će biti odlična prilika za vas da ispravite neke stare nepravde. Slobodne Device mogu započeti vezu s osobom koju znaju preko posla.         

Zdravlje: Probavne smetnje, infekcija.

VAGA

Posao: Vaše polje finansija aktivira pitanja novca. Povremeni negativni aspekti s drugim planetama mogli su uzrokovati kratkotrajnu destabilizaciju, ali se sve brzo stabilizovalo. Ukoliko želite da pređete na drugu poziciju, u tome ćete imati podršku veoma uticajne osobe.         

Ljubav: Buran period i mnogo prilika za neobavezne avanture za slobodne Vage. Zauzete Vage ulaze u period rešavanja nekih bitnih zajedničkih problema i prelaze na sledeći, viši nivo kvaliteta u odnosu s partnerom.         

Zdravlje: Anksioznost. Promena načina ishrane.

ŠKORPIJA

Posao: Morate biti racionalniji u donošenju odluka. Sve posmatrate sa čisto praktično strane i savršeno procenjujete poslovne opcije. Ovaj period je dobar da započnete privatan biznis. Finansijska situacija se popravlja.           

Ljubav: U vaš život može iznenada da se vrati osoba koja vam je značila u prošlosti. Pa ipak, sada situacija izgleda drugačije i kao da niste spremni na stare kompromise. Nećete se tako lako odlučiti za tu opciju. Zauzete Škorpije mogu imati izlive ljubomore.          

Zdravlje: Pad imuniteta. Potrebna vam je veća količina vitamina i minerala.

HOROSKOP ZA PETAK, 5. AVGUST Turbulentan period s partnerom očekuje Ovnove, Jarčevi treba da se pripaze konkurencije, Ribe muči alergija

Shutterstock

 

STRELAC

Posao: Povoljni aspekti doneće vam dobre rezultate ne samo u pregovorima oko novog posla, nego i svega što se tiče saradnje sa inostranstvom. Jedino što neki poslovi mogu biti odloženi. Ako planirate da pokrenete privatan biznis, ovo je odličan period za to.           

Ljubav: Kontroverzan period između vas i partnera. Dosta se razlikujete u stavovima, ali s vremena na vreme to potisnete u drugi plan. Slobodni Strelčevi upoznaće svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.             

Zdravlje: Sklonost povredama, prelomima. Obratite pažnju na saobraćaj.

JARAC

Posao: Aktivira se vaše polje poslovne saradnje i saradnika, kao i organizacije u kojoj radite. To znači da ćete se više pozabaviti samom organizacijom posla, ali i strogim izborom tima sa kojim ćete poslovati. Pripazite se konkurencije.           

Ljubav: Možete da sretnete veoma atraktivnu osobu i da se prvo oduševite, ali da ubrzo utvrdite da vam nije toliko srodna po senzibilitetu. Postoji mogućnost da se razočarate. Zauzeti Jarčevi uspešno će sprovesti u delo veliki zajednički cilj.            

Zdravlje: Reuma. Odlazak kod reumatologa je neminovan.

VODOLIJA

Posao: Vodolije se nalaze u povoljnom periodu na poslovnom planu. Poseban uspeh ih očekuje u okviru trgovine, marketinga i kreativnih zanimanja. Pruža vam se prilika da značajno unapredite svoju finansijsku situaciju. Pred vama je početak rada na novom projektu.            

Ljubav: Uspešno ćete prevazići jedan krupan problem u okviru porodičnih odnosa. Vaš odnos s partnerom će se u velikoj meri poboljšati, kao i vaši porodični odnosi uopšte. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko društvenih mreža.           

Zdravlje: Vrtoglavica.

RIBE

Posao: Aktivira se vaše polje saradnje i putovanja u inostranstvo, kao i profesionalnog usavršavanja. Očekuje vas uspešan dogovor sa inostranim saradnicima i uspeh kroz programe edukacije. Pa ipak, obazrivo upravljajte novcem.            

Ljubav: Ovaj period može da vam donese nesporazume s partnerom. Nesuglasice mogu baciti senku na vaš odnos, pa će biti neophodni kompromisi s obe strane da se problem reši. Slobodne Ribe mogu da se upuste u vezu s osobom s kojom su bile više kolege.           

Zdravlje: Alergije. Izbegavajte odlaske u prirodu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

05.08.2022 08:04

Ajda dodi na kafico da te vec jednom vidim,koja si ti osoba!