HOROSKOP ZA 26. JUL Ovnovima je ovo savršen period za uspešno završavanje poslovnog projekta, slobodne Škorpije očekuje početak nove ljubavne veze, Bikovi treba da izbegavaju hladne napitke

Alo.rs/J.M. | Žena 26.07.2022 05:00

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL 2022. GODINE

Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Povoljan aspekt doneće vam uspešan završetak rada na nekom složenom zadatku ili projektu. Razvoj situacije, međutim, u okviru vašeg odnosa sa nadređenim zahtevaće dosta prilagođavanja. Biće neophodno da se odbranite od pritiska krajnjeg roka za sledeći projekat.

Ljubav: Ovaj period obeležiće početak nove veze za Ovnove koji su slobodni. Tu osobu možete upoznati preko društvenih mreža. Pa ipak, moguće je da ćete imati prevelika očekivanja i da se u jednom trenutku možete osetiti izneverenim.

Zdravlje: Variranje pritiska. Obavezan je odlazak kod lekara.

Bik

Posao: Dešavanja na nebu će vam u velikoj meri olakšati komunikaciju sa saradnicima, ali i pokrenuti vaše finansije. Izazov za ovaj period sastojaće se u tome da prebrodite neke poteškoće u vezi sa kašnjenjem novca ili jednostavno smanjenim prometom.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

 

Ljubav: Kao i uvek, budite direktni u odnosu s partnerom. Otvoreno mu recite šta je to što vam smeta. U suprotnom slučaju, vrlo lako bi moglo da dođe do distanciranja. Otvorenim razgovorom možete sve to sprečiti. Slobodnim Bikovima predstoji strastvena avantura.

Zdravlje: Osetljivost grla. Izbegavajte hladne napitke.

Blizanci

Posao: Prisutne su nepovoljnosti, poteškoće u komunikaciji sa saradnicima, nadređenima, kao i nepredviđeni troškovi. Budite sada oprezni u iznošenju svojih stavova. Međutim, uskoro možete očekivati rešavanje vaših finansijskih problema. Čak ćete i odnos sa kolegama biti poboljšan.

Ljubav: Ovaj dan donosi ostvarenje zajedničkog plana, što će vas ispuniti zadovoljstvom. Ovo će biti harmoničan period između vas i partnera kada ćete uživati u lepim trenucima i u nekom putovanju. Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednom Vodolijom.

Zdravlje: Alergijske reakcije.

Rak

Posao: Nepovoljan aspekt mogao vam je doneti poteškoće u odnosu s nekim kolegama ili nadređenima, pa čak i prekid neke saradnje. Ipak, današnji dan ukazaće na prevazilaženje nekog problema u komunikaciji i nastavak realizacije plana od ranije. Možete prekinuti jednu i početi drugu saradnju.

Ljubav: U ovom periodu vas očekuje rasprava sa partnerom. Negativan komentar od strane partnera na račun vašeg ponašanja može da uzrokuje burnu reakciju s vaše strane, reč po reč, može doći do veće svađe.

Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina i minerala.

Lav

Posao: Ovaj period donosi vam specifičan splet okolnosti zbog kojih ćete morati da improvizujete rešenje. Glavnu poteškoću predstavlja zastoj u okviru poslovanja sa inostranstvom. U okviru tog odnosa biće neophodno dosta strpljenja i dobra taktika.

Ljubav: Pred vama se otvara nova perspektiva, početak nečeg novog, i to sa jednom pomalo misterioznom osobom koja će vas veoma zaintrigirati. Očekuju vas veoma lepi i zanimljivi susret. Međutim, realno procenite situaciju da se kasnije ne biste razočarali.

Zdravlje: Variranje pritiska. Ne zanemarujte ove simptome, obavezan je odlazak kod lekara.

Devica

Posao: Nepovoljan aspekt ostaviće traga na vaše odnose s nekim kolegama, koji nakon konfliktnih situacija više nikada neće biti isti. To vam je moglo doneti i kašnjenje nekog novca, ali upravo sada stvari će početi da se odvijaju u skladu s očekivanjima.

Ljubav: Slobodne Device mogu se zaljubiti u osobu koja je nepristupačna ili nije slobodna. Device koje su u vezi mogu zajedno s partnerom da prevaziđu neki problem u njihovoj vezi ili porodični problem koji ih je dugo mučio.

Zdravlje: Probavne smetnje. Promenite način ishrane, posavetujte se sa nutricionistom.

Vaga

Posao: U ovom periodu možete trpeti dosta pritisaka na poslu, i to posebno od strane nadređenih. Neophodno je da pokažete strpljenje i da primenite dobru taktiku da biste izdržali takav tempo rada. Ako planirate novo radno mesto, dobićete dobru poslovnu ponudu koja će vam omogućiti finansijski napredak.

Ljubav: Ovo je dan koji može da bude veoma turbulentan u odnosu sa partnerom, budući da su moguće ljubomorne scene. Dugo ste prećutkivali neke njegove ispade i to sada u ovom periodu može da kulminira.

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu.

Škorpija

Posao: Neočekivan splet okolnosti mogao je iskomplikovati i obustaviti sprovođenje plana u vezi s putovanjima i saradnjom s inostranstvom. Problem se mogao javiti i u odnosu s vašim klijentima ili mušterijama, tako da ste improvizovali rešenje. Sada možete očekivati daleko bolju finansijsku situaciju.

Ljubav: Slobodne Škorpije očekuje početak nove ljubavne veze sa osobom koju mogu da upoznaju preko društvenih mreža. Očekuju vas lepi ljubavni sastanci. Škorpije koje su u vezi trebalo bi da se čuvaju ljubomornih scena.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Ovaj period vam donosi uspeh u poslu s inostranstvom. Neko ranije odloženo putovanje, sada ćete konačno moći da sprovedete u delo, a tom prilikom ćete proširiti krug poslovnih saradnika. Nakon toga će uslediti povećan obim posla. Poseban uspeh očekuje Strelčeve koji se bave trgovinom ili sarađuju sa stranom firmom.

Ljubav: Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa veoma atraktivnom osobom s kojom se mogu upoznati preko posla, ali savet je da zadržite realan pristup da se ne biste razočarali. Strelčeve koji su u vezi očekuje lep period.

Zdravlje: Zubobolja.

Jarac

Posao: Glavni izazov je da prevaziđete poteškoće u okviru vanrednog spleta okolnosti kada ćete morati da radite pod otežanim okolnostima i sa smanjenim kapacitetima u najširem smislu te reči. Problematični međuljudski odnosi mogu vam zadavati glavobolju.

Ljubav: Planetarni aspekti najavljuju vam pojavu nekog starog problema u odnosu s partnerom ili nekim članom porodice. Danas možete efikasno prevazići neko sporno pitanje ili situacija nekoga od njih. Slobodne Jarčeve očekuje romantičan izlazak s bivšom simpatijom.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Foto: Shutterstock

Foto; iStock-Getty-Images

 

 

Vodolija

Posao: Predstojeći aspekti kod vas će doneti unapređenje kvaliteta komunikacije sa kolegama i nadređenima. Neka dugovanja ćete uspeti da izmirite, a novac će vam se duže zadržavati u džepu. Imate kolege koje vam nisu blagonaklone, jer grade rivalski odnos s vama.

Ljubav: Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko društvenih mreža, ali ima dosta toga što ne znate o njoj, tako da ne znate na čemu ste. Bolje je da sačekate da vam vreme pokaže i upotpuni sliku o toj osobi da se posle ne biste razočarali.

Zdravlje: Više se krećite. Zanemarili ste bilo koju aktivnost.

Ribe

Posao: U ovom periodu dolazi do deblokade vaših finansijskih sredstava. To vam može uliti dodatni entuzijazam, tako da se upustite u veća ulaganja oko nekog projekta. Uprkos ranijem zastoju i odlaganju u radu na nekom projektu, imaćete mnogo razloga da budete zadovoljni sobom.

Ljubav: Ribe koje su na početku veze mogu imati period distanciranja od partnera, jer njegovo ponašanje mogu oceniti kao čudno i protivrečno. Može biti reči o kratkotrajnoj krizi kakva se dešava na početku veze, a koju će brzo prevazići.

Zdravlje: Počnite s rekreacijom.

BONUS VIDEO:

Expand player
Pogledajte više