HOROSKOP ZA SUBOTU, 16. JUL Blizanci će dobiti priliku za dobru zaradu, ljubomorne scene pratiće Vagu, problem sa zglobavima imaće Rak

alo.rs/S.Ć. | Žena 16.07.2022 05:00

Nekad kad kažem "dobro sam", poželim da me neko zagrli i kaže "znam da nisi"!

Foto: privatna arhiva

OVAN

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju finansija ukazuje na nov izvor prihoda, a tu može biti reči o novom načinu rada ili novim nadležnostima. Uspeh u trgovini, prosveti  i u okviru informacionog sektora. Uprkos tome, posao sa inostranstvom može naići na neku kratkotrajnu prepreku.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom može oscilirati, pa tako se između vas mogu smenjivati periodi sunca i olujnih oblaka. Neophodno je imate jaku samokontrolu, jer upravo vaša impulsivnost i nestrpljenje danas mogu doći do izražaja.  

Zdravlje: Glavobolja, pojava jakih migrena.

BIK

Posao: Današnji aspekti u vašem znaku ukazuju na početak nove saradnje ili proširenje kruga delatnosti kojom se bavite. Ukoliko ste na rukovodećem položaju, neke nove mere ili tehnike neće naići na oduševljenje tima. Imaćete izoštren osećaj za pravac poslovanja.  

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prožimaju ljubav i harmonija. Pa ipak, oko nekih investicija ili upravljanja novcem nećete se složiti. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom iz inostranstva, što potom može prerasti u vezu na daljinu.   

Zdravlje: Stomačne tegobe, praćene lošijim varenjem.

BLIZANCI

Posao: Postojeći aspekti u vašem polju tajni donosi vam mogućnost da održite neki tajni sastanak na kojem ćete izložiti svoj inovativan plan daljeg razvoja posla i viziju budućeg načina poslovanja. Nezaposlenima se može pojaviti dobra prilika za zaradu. 

Ljubav: Postoji opasnost da, ukoliko ste partneru neke stvari prećutali ili dugo trpeli nezadovoljstvo njegovim ponašanjem, sada dođe do kulminacije problema. To bi moglo da dovede do ozbiljnih rasprava koje mogu krenuti u neočekivanom pravcu. Moguće su razmirice. Pokušajte da ih prevaziđete zajedničkim naporima.

Zdravlje: Opterećeni ste poslom, relaksirajte se!

Foto: privatna arhiva

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Nepovoljan aspekt može vam doneti problem u dogovorima s inostranstvom ili neki mučni sastanak koji se odugovlači u nedogled, a ne donosi nikakav rezultat. Izlaz iz zastoja možete naći u promeni tima zaposlenih, kao i uvođenju novih metoda rada.

Ljubav: Poći će vam za rukom da postignete neki zajednički cilj sa partnerom. Reč može biti o nekom suštinskom problemu, čije vam rešenje donosi veliki korak napred u kvalitetu života. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla.

Zdravlje: Oticanje zglobova, neophodan je odlazak kod interniste.

LAV

Posao: Postojeći aspekti u vašem polju karijere doneće vam novo okruženje na poslu. To se može odnositi na prelazak na novo radno mesto i funkciju kakvu nikada ranije niste obavljali. Očekuje vas početak rada na novom projektu, koji podrazumeva novo znanje i sposobnosti.   

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom može da ima neke oscilacije u ovom periodu. Postoji mogućnost nesporazuma ili pogrešnog shvatanja nekih reči ili gestova, i to kod oboje. Pa ipak, uprkos tome, vi ćete brzo povratiti staru harmoniju.

Zdravlje: Tahikardija. Neumeren unos hrane, može uzrokovati ovakve probleme.

DEVICA

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju visokog obrazovanja i saradnje s inostranstvom donosi vam nastavak aktivnosti koje su ranije bile prekinute zbog posebnih okolnosti. Pa ipak, nepovoljan aspekt doneće vam neke posebne uslove što se tiče saradnje sa stranim firmama i obrazovanja.

Ljubav: Vaša veza sa partnerom prolazi kroz fazu dubokog preispitivanja. Zajedno sa partnerom razmišljate o izgledima za zajedničku budućnost. U tom smislu, uspešno ćete rešiti jedan zajednički problem.

Zdravlje: Probavne tegobe. Posavetujte se sa nutricionistom, radi posebne ishrane.

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

 

VAGA

Posao: Planete koje borave u vašem polju platnog prometa i donose vam pojačanu dinamiku poslovanja, odnosno obrt novca. To će vam doneti priliku da unapredite svoju finansijsku situaciju. Pripazite se nekih saradnika i kolega koji mogu da vam nanesu štetu spletkama.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da se zaljube u veoma privlačnu osobu. Međutim, kasnije s vremenom, mogu se osetiti neshvaćenim u vezi.  Vage koje su u vezi mogu da prođu kroz period ljubomornih scena,  ali će ubrzo uspeti da povrate stari balans.

Zdravlje: Variranje pritiska, konsultujte se sa kardiologom.

ŠKORPIJA

Posao: Planete u vašem polju komunikacije stavlja akcenat na početak nove ili nastavak ranije započete, pa prekinute, saradnje zbog vanrednog spleta okolnosti, ali i neku neizvesnost u pogledu dugotrajnosti ugovora. Početak perioda koji vam najavljuje ekspanziju.

Ljubav: Novo poglavlje na ljubavnom planu. Možda vam se osoba neće toliko dopasti u početku, ali ćete se s vremenom sve više osećati zaljubljenim. Škorpije koje su u vezi mogu prolaziti kroz kratkotrajne razmirice zbog ljubomore.  

Zdravlje: Promenljivost raspoloženja, usponi i padovi.

Foto: privatna arhiva

Foto; iStock-Getty-Images

 

STRELAC

Posao: Planete u vašem polju privatnog biznisa može vam doneti nove elemente i metode rada. Pa ipak, nepovoljan aspekt donosi negativnu energiju onima koji imaju planove da idu u inostranstvo ili rade sa nekim stranim firmama. Tu su moguće prepreke.

Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu da  se nađu u iskušenju da se zbliže s nekom osobom koja im je više prijatelj. Strelčevi koji se nalaze u vezi, prevazići će problem koji je dugo tinjao između njih i partnera. Potom sledi stabilizacija.

Zdravlje: Prehlada, praćena kašljem, temperaturom. Obavezan je odlazak kod lekara.

JARAC

Posao: Aspekti u vašem polju kreativnosti ukazuje na uspeh u kreativnim zanimanjima, ali i nove elemente u vidu inovativne tehnologije koju ćete uvesti u poslovanje. To se isto odnosi na one koji rade u prosveti ili se bave dizajnom. 

Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa prilično ekscentričnom osobom upravo preko društvenih mreža ili preko hobija. Ubrzo će se vaše poznanstvo pretvoriti u nešto mnogo više od prijateljstva. Jarčevi koji se nalaze u vezi prolaze kroz lep i harmoničan period.

Zdravlje: Glavobolja, praćena temperaturom, kolebanjem pritiska.

VODOLIJA

Posao: Planetarni aspekti donose vam početak rada na novoj poziciji ili novu saradnju. U okviru odnosa sa nadređenima, mogu se pojaviti novi elementi, u vidu prenosa novih nadležnosti na vas. Nepovoljan aspekt ukazuje rivalski odnos nekih kolega.

Ljubav: Vodolije koje su u braku prolaze kroz period kada žele da uvedu nešto novo ili jednostavno mogu poželeti više slobode za sebe i u tome naići na nerazumevanje partnera. Jednostavno može da dođe do otuđenja. Slobodne Vodolije uživaju u slobodi i flertu.

Zdravlje: Više se odmarajte. Potreban vam je boravak, opuštanje u nekom spa centru.

RIBE

Posao: Nepovoljan aspekt deluje upozoravajuće u tom smislu da se ne rasplinete u nekim dogovorima i pregovorima i to bez rezultata. Ovaj dan donosi vam početak nove poslovne saradnje i proširenje kruga poslovnih partnera. 

Ljubav: Ribe koje se nalaze u vezi prolaze kroz oscilacije. Smenjuju se periodi harmonije u odnosu s partnerom, da bi potom naišli nesporazumi i pogrešna tumačenja nekih reči i gestova. Slobodne Ribe  mogu u ovom periodu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja.

Zdravlje: Pad imuniteta, vreme je da promenite način ishrane.

Expand player
Pogledajte više