VIKEND HOROSKOP Devica menja planove, Blizancima prijatelji daju podršku
Foto: Shutterstock

Ovan

Provedite kvalitetno vreme sa svojim najdražima i uživajte. Vaša veza će planuti novootkrivenom strašću. Slobodni Ovnovi, vreme je dragoceno i nema ništa bolje od stvaranja dragih uspomena sa svojim najbližim prijateljima. Uključite se u prijatne i uzbudljive aktivnosti.

Bik

Ljubav ima potencijal da se manifestuje u vašem životu ovog vikenda. Pripazite na priliku koja bi mogla da se pojavi, signalizirajući početak nove romantične veze. Budite otvorenog uma i vidite kuda ovaj put vodi.

Blizanci

Ovaj vikend naglašava važnost prijateljstva u vašem životu. Shvatite da ne morate sve sami. Određeni događaji će vas podstaći da se ponovo povežete sa svojim prijateljima i uključite ih u svoje putovanje. Oni će vam biti najjača podrška.

Rak

Planete ukazuju na značajnu odluku na horizontu. Dajte sebi vremena da pažljivo razmotrite svoje mogućnosti i odaberete ono što je ispravno, čak i ako to nije najlakši put. Izaći van svoje zone komfora može da bude izazovno, ali je neophodno za rast.

Lav

Planete vam sugerišu da bi efikasna komunikacija trebalo da bude vaš prioritet tokom ovog vikenda. Otvoreno izrazite svoje emocije i vaš će partner, prijatelj ili član porodice tačno znati kako da vam pruži potrebnu pomoć. Izbegavajte preterano razmišljanje, radije preduzmite odlučnu akciju.

Devica

Device, ako vam se planovi ne odvijaju kako ste očekivali ovog vikenda, prigrlite nepredvidljivost. Mogu da iskrsnu neki izazovi koji će vam poremetiti raspored, ali nemojte dopustiti da vam pokvare raspoloženje. Podršku će vam pružiti bliski prijatelji.

Vaga

Pozitivna energija okruživaće vaše odnose, stoga potražite nove avanture i stvorite zajedničke trenutke za pamćenje. Ojačajte svoju vezuzajedničkim iskustvima. Donosite odluke vođeni ljubavlju i iskrenom brigom za svoje voljene, i videćete da stvari za vas teku bez napora i sa radošću.

Škorpija

Škorpije, ovaj vikend će vas naterati da prigrlite svoju mekšu stranu i prigrlite ranjivost. Gledajte na ovo kao na priliku za lični rast i osnaživanje. Otvaranjem prema partneru i izražavanjem svojih istinskih emocija vaša veza će se produbiti i procvetati. Dajte prednost svojoj dobrobiti bavljenjem aktivnostima koje hrane vaš um i telo.

Strelac

Neće vam biti teško da izrazite svoje misli ovog vikenda. Pred vama su uzbudljive prilike, stoga prihvatite sadašnji trenutak i zadržite pozitivan stav. Ovog vikenda ćete doživeti nalet energije koji će vas staviti u središte pažnje na društvenim okupljanjima.

Jarac

Ako ste bili uhvaćeni u vrtlogu poslovnih aktivnosti, mogli biste da osetite nedostatak energije ovog vikenda. Ključno je da slušate svoje telo i date prioritet preko potrebnom odmoru. Ako vas neko privlači, ovaj vikend predstavlja pogodno vreme za započinjanje veze.

Vodolija

Vikend vas poziva da prigrlite udobnost doma. Dajte prednost svojoj dobrobiti i obnovite svoje rezerve energije. Zapamtite, briga o sebi nije nešto zbog čega bi trebalo da osećate krivicu. Planetarna kretanja u potpunosti podržavaju vašu odluku.

Ribe

Pripremite se za vikend ispunjen intenzivnim emocijama. Možete doživeti i uzbudljive uspone i padove, zato je ključno da imate pred sobom širu sliku. Umesto da se upuštate u sukobe, tražite jasnoću kada dođe do zabune.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading