HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 3. MART Raka i Lava čeka novac, Jarac ne dižu glavu od posla, Devica treba da se čuva lažnih prijatelja

alo.rs/S.Ć. | Žena 03.03.2022 05:00

Ja ljude pamtim po kraju, jer na početku su svi med i mleko!

Foto: Pexels

Ovan

Posao: Danas je važno da osmislite savršen plan i preduhitrite konkurenciju. Efikasno ostvarenje cilja će zaviti od vaše organizacije.

Ljubav: Danas će vam samokontrola pasti teže nego inače, jer ćete biti obuzeti snažnim emocijama. Očekuje vas romantično veče i zbližavanje s partnerom.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Postoji mogućnost sukoba sa problematičnim saradnikom. Danas ćete teško uspostaviti kontrolu nad nekim lošim međuljudskim odnosima u firmi.

Ljubav: Partner vas može iznenaditi negativnim komentarom na račun vaše obuzetosti poslom.  Predstoji vam važan razgovor, povremeno na ivici konflikta.

Zdravlje: Povišena temperatura.

Blizanci

Posao: Nezaposlenim Blizancima ovo može da bude veoma važan dan, jer ih očekuje važan poziv za posao. Akcenat za sve Blizance danas je gotovo u potpunosti na komunikaciji, razgovorima i pregovorima, a od kvaliteta prezentacije će zavisiti i uspeh.

Ljubav: Slobodne Blizance očekuje dinamičan dan i zanimljiv izlazak u društvo. Poznanstvo sa jednom šamantnom Vagom može da preraste u uzbudljivu romansu. 

Zdravlje: Vrtoglavica.

Foto: Pexels

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Vaše originalne ideje naići će na pozitivan odziv kod vaših saradnika. Najvažnije je da se okružite timom pravih saradnika i finansijski uspeh će biti logična posledica pravih poslovnih poteza i odluka.

Ljubav: Najbolje bi bilo da izbegnete sukob sa partnerom tako što ćete se danas uzdržati od svakog komentara ili želje da neke stvari promenite kod njega.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Lav

Posao: Sledi vam uspeh samo ukoliko pristanete na neko kompromisno rešenje. Ukoliko danas budete fleksibilniji, očekuje vas sklapanje dugoročne saradnje i značajan finansijski napredak.

Ljubav: Neko razočaranje danas može da se odigra usled vaših velikih očekivanja od jedne osobe s kojom odavno želite da se zbližite. Važno je da pokažete strpljenje.

Zdravlje: Muči vas nesanica.

Devica

Posao: Novi saradnici mogu da se pokažu kao nepouzdani. Moguće su neke spletke ili neistinite informacije o vama, pa danas budite posebno oprezni. 

Ljubav: Slobodnim Devicama predstoji uzbudljiva avantura sa osobom koju mogu upoznati preko posla. Device koje su u vezi očekuje harmonizacija odnosa. 

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Vaga

Posao: Ukoliko se bavite umetnošću, očekuje vas uspeh i porast popularnosti. Moguće je nastupanje u javnosti, pa će vaše govorničke sposobnosti doći će do izražaja.

Ljubav: Povedite računa da danas ne dođe do svađe sa partnerom, što je vrlo moguće, ako krenete sa negativnim komentarima na račun njegovog ponašanja.

Zdravlje: Zubobolja.

Foto: Pexels

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Posao: Danas je akcenat na objektivnoj proceni situacije što se tiče posla. Ukoliko budete načinili pravu odluku, očekuje vas dugoročno rešenje finansijske situacije.

Ljubav: Posvetite partneru više vremena, jer u suprotnom slučaju može doći do mnogo ozbiljnijih posledica nego što ste u prvi mah procenili.

Zdravlje: Glavobolja.

Strelac

Posao: Budite otvoreni za savete danas, jer ćete se sa nekim nepredviđenim preprekama moći da se izborite samo timski. Akcenat se danas nalazi na pažljivom analiziranju i primeni prave strategije koja će vas odvesti do cilja.

Ljubav: Susret sa fatalnom osobom u znaku Bika ili Jarca može da preraste u uzbudljiviju avanturu.

Zdravlje: Grebuckanje grla. Izbegavajte gazirana pića.

Jarac

Posao: Preveliki broj obaveza danas može da vam zada glavobolje. Moguće je odlaganje nekih važnih poslova i zakašnjenje nekih uplata. 

Ljubav: Danas ćete se posvetiti svojoj porodici i povući u svoj dom kako biste napunili baterije. Slobodne Jarčeve očekuje izlazak sa jednom zanosnom Škorpijom.

Zdravlje: Spazam mišića.

Foto: Pexels

Foto: Shutterstock

 

Vodolija

Posao: Posebna dinamika prožima ovaj dan, bićete u situaciji da donosite odluke pod pritiskom. Očekuju vas teški pregovori sa saradnicima ili nadređenima. Situacija će zahtevati kompromisno rešenje.

Ljubav: Sukob na porodičnom nivou i nesuglasice mogu obeležiti ovaj dan. Pojačana nervoza i razdražljivost mogu se preneti i na na vaš odnos s partnerom, pa je bolje da danas izbegavate rasprave.

Zdravlje: Vrtoglavica.

Ribe

Posao: Uspeh vas očekuje ako se bavite nekim kreativnim poslom. Ako sarađujete sa inostranstvom, takođe ćete ostvariti uspešne pregovore i uspostaviti dugoročnu saradnju.

Ljubav: Postoji mogućnost zbližavanja sa osobom koju možete upoznati na nekom kraćem putovanju. Početak ljubavne romanse sa Vodolijom ili Devicom.

Zdravlje: Bolovi u predelu kičme.

Expand player
Pogledajte više