MESEČNI HOROSKOP Evo kome decembar donosi veliku sreću, a kome patnju
Foto: printscreen/facebook

OVAN

Nakon dugo vremena odlučili ste da se pokrenete, podstaknete društveni život i obnovite kontakte sa starim poznanicima. Prijaće vam svaki vid druženja i upoznavanja novih ljudi početkom decembra. Jedno poznanstvo može se pretvoriti u vezu, koja će se pozitivno razvijati i ima tendenciju da preraste u ozbiljan ljubavni odnos. Ovnovi u braku i dugoj vezi takođe uživaju u društvu prijatelja, partner je iznenađen vašom pozitivnom energijom. Uživate u trenucima slobode i zajedništva što učvršćuje vaš odnos i unose nove strasti u vezu.

Poslovni aspekti su tokom decembra mirni, ovog puta izbeći ćete stresne i napete poslovne situacije. Zvezde su vam naklonjene, napokon možete da se odmorite i prepustite deo odgovornosti na saradnike. Kolektiv će razumeti da vam je potreban kratak predah i možete se iznenaditi slobodnim, produženim vikendom. Nemojte neracionalno trošiti novac, napravite plan troškova.

Čuvajte se nazeba, utoplite se i ojačajte svoj imunitet.

BIK

Slobodni Bikovi imaju priliku da obnove vezu iz prošlosti i nerazjašnjene odnose koji su ih pratili dve godine u nazad. Kako Venera polako ulazi u sazvežđe Jarca zauzeti Bikovi će početi da razmišljaju o ozvaničenju veze. Učvrstićete svoj odnos sa partnerom i povezati se na mnogo dubljem nivou. Napokon ćete uživati u mirnoj i romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom. Iznenadite partnera sitnicama koje voli i pokažite mu da ste uvek tu za njega malim znacima pažnje.

Ovog meseca osećate svakodnevnu napetost na poslu koja vam utiče na kvalitet života. Tokom vikenda nećete moći da se opustite i ukoliko planirate putovanje bićete prinuđeni da rešavate probleme na poslu. Jednostavno rečeno kolege će biti zavisne od vašeg radnog iskustva i sposobnosti, preuzećete deo njihovih obaveza na sebe što je opterećujuće. Budite strpljivi i kada dođe trenutak uberite plodove svog rada.

Osećate se dobro, zdravlje je stabilno.

 BLIZANCI

Blizanci mogu osetiti pad energije tokom decembra meseca, Venera planeta ljubavi više nije razigrana. Za Blizance je Venera u Jarcu suviše ozbiljna i pasivna, razmišljaćete o uređenju doma i pomalo će vas aspekti uspavati. Slobodni Blizanci uživaće u svojoj samoći i imati želju da se usmere na lični razvoj i napredak. Blizanci u vezama i braku pored renoviranja kuće mogu voditi žustre rasprave sa partnerom po pitanju budućnosti. Pravo je vreme da nađete kompromis, usaglasite svoje ciljeve i stvorite plan koji će vas voditi ka uspešnoj i stabilnoj budućnosti.

Usmereni ste ka svojim potrebama i željama, može se desiti da zaboravite na sitne poslove i to će vam kolege zameriti. Zapisujte svoje obaveze kako zbog rasejanosti ne bi trpele finansije. Pokušajte da ugodite sebi i pružite sitna zadovoljstva tokom slobodnih dana, to će neutralisati negativnu energiju i smanjiti napetost u radnom okruženju. Takođe nije pravo vreme za promenu posla ali jeste dobar period za štednju i pravljenje racionalnih finansijskih planova za budućnost.

Usled stresa moguća je nesanica.

 RAK

Maštate o ulasku u ozbiljnu vezu, stvaranju porodice i dinamičnom okruženju punom ljubavi i podrške. Slobodni Rakovi žele da uplove u bračne vode što pre, nemojte donositi ishitrene odluke i započinjati ozbiljnu vezu sa osobom koju ne poznajte dovoljno dobro. Strpite se, odložite važne odluke za naredne mesece! Zauzeti Rakovi su usmereni na partnera, vreme je da dopustite emocijama da vas preplave i uživate u romantičnim trenucima sa voljenom osobom.

Decembar će od vas tražiti akciju, preuzimanje inicijative za nove poslovne poduhvate. Nećete imati energije da iznesete obaveze na svojim ramenima. Potražite pomoć kolega, ovo je prilika da učvrstite odnose sa njima i pokažete nadređenim da ste pravi tim. Očekuje vas dodatni finansijski dobitak krajem meseca. Ako možete uzmite nekoliko dana odmora i uživajte u krugu svoje porodice. Prijaće vam odmor i pozitivna energija voljenih.

Mogući su problemi sa alergijama...

Nastavak teksta pročitajte na sajtu penzionisani.rs!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading