VENERA U JARCU MENJA NAM SUDBINU U naredna 4 meseca ova 2 znaka čeka ljubavna čarolija, a evo ko će imati brdo para
Foto: Pexels

U petak, 5. novembra Venera je promenila znak i atmosferu: izlašla je iz optimističnog i pustolovinama sklonog Strelca i ušla u ozbiljan i na sigurnost usmeren znak Jarca, u kojem će ostati sve do 6. marta sledeće godine.

Inače Venera u pojedinom znaku ostane otprilike mesec dana, ali njen boravak u tom zemljanom znaku protegnuće se na čak 4 meseca jer će od 19. decembra ove do 29. januara sledeće godine biti retrogradna.

S Venerom u Jarcu pitanja veza, vrednosti i novca usredsređena su na ono "opipljivo" i na kontrolu i autoritet – ko je šef u vezi i ko kontroliše resurse. Naglašena je važnost granica i obaveza: da kažete "ne" kad nešto ne želite te da budete svesni dužnosti i onoga što morate učiniti da biste došli do onoga što želite. Osim na ljubavno područje, gde se nakon uzbuđenja i preokreta vraća smirenje i jača osećaj sigurnosti, to će uticati i na finansije, otvarajući pitanja koja treba ponovo razmotriti ili o njima sa nekim pregovarati kako bismo mogli raditi dugoročne planove. Venera sad povoljno utiče i na odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima i sa svima koji mogu pružiti podršku našim ambicijama.

Pod uticajem Venere u Jarcu vrlo enimo dugotrajne veze, pouzdanost i vernost, a osjećaje izražavamo ozbiljno, tek kad smo sigurni u njih. Venera u Jarcu ide polako i oprezno, zaljubljuje se malo-pomalo te nam je potrebno neko vreme da se za nekoga zagrejemo. Iako joj se ponekad zamera hladnoća, iza njene strogo kontrolisane fasade krije se žudnja za senzualnim užicima, i to profinjenim.

Venera u Jarcu je mudra žena koja zrači autoritetom i izaziva poštovanje. Iako je ambiciozna, ništa ne požuruje, naučila je svoje lekcije i ne ponavlja greške. Ima dovoljno iskustva da tačno zna šta želi i spremna je to čekati jer usredsređena je na dugotrajne rezultate.

Ovan:

Pripremite se na plimu pohvala, priznanja i slave za svoj marljiv rad na profesionalnom planu. Odnosi sa šefovima, poslovnim saradnicima i javnošću biće odlični.

Bik: 

Venera je vaša planeta, a sada je u vama prijateljskom zemljanom znaku pa će vam doneti sreću na više polja. Veza sa inostranstvom, bilo poslovna bilo privatna, s nekim iz drugoga kraja sveta, iz druge kulture, u ovom vam razdoblju donosi veliku sreću. Zavisno od toga čime se bavite, snažno podstiče vaš akademski rad i proučavanje nečega i/ili rad u medijima i izdavaštvu. Na putovanjima i istraživanjima (naročito sa partnerom) doneće iskustva koja će vam promeniti život.

Blizanci: 

U narednim mesecima osećaćete se senzibilnije i senzualnije nego ikada pre, što bi vam moglo pomoći da, otvarajući srce, zacelite stare rane. Oni koji imaju partnera želeće provoditi više vremena mazeći se s njim, ali ako ste solo, nemojte uleteti u vezu pre nego što ustanovite granice. Moguć je veći priliv novca preko poslovnog ili ljubavnog partnera.

VENERA U JARCU MENJA NAM SUDBINU U naredna 4 meseca ova 2 znaka čeka ljubavna čarolija, a evo ko će imati brdo para

Foto: Pexels

 

Rak: 

Vama će više nego svim ostalim znakovima partnerske veze rasti: mnogi će se odlučiti na zajednički život s partnerom, veridbe ili venčanje. Harmonija u vezama, a samci bi mogli naći nekoga s kim je moguća dugoročna veza.

Lav: 

Veze sa kolegama, poslovnim saradnicima i podređenima biće vrlo dobra kao i opšta situacija na poslu. Mogli biste dobiti nove dužnosti ili čak naći bolje radno mesto. Ovo je i pravo vreme da u vaš život – i dom – uđe kućni ljubimac.

Devica: 

Pred vama je kreativan period i počinje jedno od vaših najčarobnijih razdoblja za ljubavni život uopšte. U njemu će najviše uživati samci ili oni koji izlaze "bez obveze" jer biće mnogo udvarača. Iako se to obično ne povezuje s Devicama, ključne su reči strast i se*s. Oni koji su u vezi više će vremena provoditi zajedno zabavljajući se i jačajući povezanost. Razdoblje je povoljno i za one koji imaju decu ili ih žele imati.

Vaga:

Ovih nekoliko meseci usredsredićete se na porodicu i dom. Mnoge očekuje uređivanje i renoviranje životnog prostora ili selidba. Društvene Vage kod kuće će prirediti mnoga okupljanja i zabave, a i odnosi sa svim članovima porodice, posebno sa roditeljima, biće skladni.

Škorpija:

Venera vam u ovom periodu pažnju usmerava na važne poruke koje nosite u srcu te ćete moći šarmirati bilo koga svojim rečima i zamislima. Vreme je povoljno i za javnu komunikaciju i akademska pitanja kao i kratka putovanja u obližnje krajeve.

VENERA U JARCU MENJA NAM SUDBINU U naredna 4 meseca ova 2 znaka čeka ljubavna čarolija, a evo ko će imati brdo para

Foto: Pexels

 

Strelac:

Po prirodi ste optimistični i skloni ekspanziji, a sada vas čeka uživanju u porodici. Venera povoljno deluje na vašu imovinu i finansije pa možete očekivati rast bogatstva. Vaše veštine i talenti mogu vam doneti više novca, bilo da nađete nov, bolje plaćen posao, bilo da odradite neki poslić "sa strane". Ali nećete biti fokusirani samo na primanje nego i na davanje.

Jarac: 

Sa Venerom koja će naročito dugo boraviti u vašem znaku u centru ste pažnje jer vas ona čini privlačnijima nego ikada pre. Podstaknuće vas da istaknete svoju lepotu i šarm i obnovite garderobu, osvežite frizuru i šminku. Slobodni svakako trebaju izlaziti jer mogu naći pravu ljubav. Oni koji su u vezi trebaju provoditi što više vremena sa partnerom.

Vodolija: 

Idućih meseci ćete osećati veću potrebu za privatnošću kada su posredi ljubavni život i emocije. Neki bi čak mogli više uživati u samoći, što je vrlo netipično za vas. Bićete puni ideja, snovi će vam biti zanimljivi, pa bi bilo dobro da ih zapisujete.

Ribe:

Pripremite se za nekoliko meseci intenzivne društvenosti. Ovo je odlično vreme da se čvršće povežete sa svojim krugom ljudi, ali i da posjetite različite društvene događaje te onde upoznate nove ljude i uspostavite veze koje vam mogu pomoći da ostvarite svoje želje i snove. Slobodni bi mogli ustanoviti da je neko od poznanika materijal za vezu pa je sad pravo vreme da proverite jesu li osećanja uzajamna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading