HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. OKTOBAR: Ovnovima preti pad imuniteta, Bikovi opušteno flertuju, Jarčevima je sudbina naklonjena
Foto: Pexels

OVAN

POSAO: Ukoliko budete nastavili da se trudite oko posla. Uspećete da ostvarite jako dobre rezultate u narednom periodu. Možete da očekujete neke dobre vesti veoma uskoro.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni situacijom u kojoj ste se našli sa voljenom osobom i da su svađe postale jako česte. U narednom periodu vas očekuje još veća kriza sa partnerom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam bude naglašen u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni brojnim zdravstvenim tegobama. Pazite na sebe.

BIK

POSAO: Iskoristite svoju šansu da dokažete sposobnosti i ambicije na poslovnom planu. Uskoro ćete imati neke nove promene koje će vas dovesti do drugačijih planova.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa novim poznanikom koji će vam pokazati svoje interesovanje. Ako ste zauzeti, sa voljenom osobom se lepo slažete danas.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni tegobama na polju zdravlja. Čuvajte se i mogućih povreda.

BLIZANCI

POSAO: Zauzmite se za svoje ciljeve kako biste mogli da ostvarite napredovanje na ovom polju. Važno je da pokažete više spremnosti i inicijative kada je vaš posao u pitanju.

LJUBAV: Ako želite promene potrebno je da menjate i stav koji pokazujete u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Važno je da radite i na sticanju većeg samopouzdanja.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas danas. Moguće je da ćete imati neke probleme sa plućima ili sa srčanim sistemom. Posavetujte se sa lekarom.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. OKTOBAR: Ovnovima preti pad imuniteta, Bikovi opušteno flertuju, Jarčevima je sudbina naklonjena

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Moguće je da se pitate koji bi vaš sledeći potez na poslovnom polju trebao da bude. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim komplikacijama na poslu.

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu koju želite za sebe već duže vreme. Pred vama je jako povoljna faza za početak nove ljubavne veze u kojoj biste mogli da uživate.

ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za kašalj su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme sa plućima i disajnim putevima. Bilo bi dobro da izbegavate cigarete.

LAV

POSAO: Ukoliko su pred vama nove odluke na polju posla biće jako važno da dobro razmotrite sve činjenice koje vas okružuju. Nemojte da donosite nagle odluke na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas mogućnost za novu ljubavnu vezu koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Pred vama su dobre ljubavne promene koje će vam doneti osećaj sreće.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom u narednom periodu pa povedite računa o tome. Bilo bi dobro da izbegavate stresne situacije i da pazite na svoje zdravlje danas.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete potpunu stabilnost kada je u pitanju posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme danas. Generalno je pred vama povoljan dan.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas jako povoljna prilika za novo poznanstvo i početak nove veze. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu imati nestabilan odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da vam bude uzročnik mnogih bolesti. Dolazi vreme da malo bolje razmotrite svoje navike na ovom polju.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. OKTOBAR: Ovnovima preti pad imuniteta, Bikovi opušteno flertuju, Jarčevima je sudbina naklonjena

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Moguće je potpisivanje ugovora koji bi za posao mogao da vam bude od velikog značaja. Pred vama je period u kojem ćete doći do poslovnog zadovoljstva.

LJUBAV: Želite da napravite promene na polju ljubavi. Sa voljenom osobom postoje neke važne stvari koje biste trebali da razgraničite. Posvetite se iskrenijoj komunikaciji.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da izbegavate cigarete. U narednom periodu ćete imati sklonost ka problemima vezanim za disajne puteve i pluća. Posavetujte se sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijska situacija može da bude dosta bolja ako se budete potrudili i dali sve od sebe na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ishodom događaja.

LJUBAV: Želite da pokažete osobi do koje vam je stalo kakve su emocije ka njoj. Spremni ste za početak nove ljubavne veze. Otvorili ste svoje srce prema novim ljubavnim mogućnostima.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete kod vas. Možete da očekujete da će se veoma brzo na vama videti pozitivni rezultati. Očekuje vas prilika da zasijate.

STRELAC

POSAO: Pokušajte da se držite rutinskih poslova kako ne biste mogli da uđete u preterano velike rizike danas. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekim manjim gubicima.

LJUBAV: Imate utisak da se partner drugačije ponaša prema vama i da je na neki način neiskren. Očekuje vas manja kriza u vezi sa voljenom osobom. Moguće je da ste nezadovoljni.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji i teškim emotivnim stanjima. Potrebno vam je neko vreme da se vratite seebi i pozitivnijem načinu razmišljanja. Porazgovarajte sa nekim o tome.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. OKTOBAR: Ovnovima preti pad imuniteta, Bikovi opušteno flertuju, Jarčevima je sudbina naklonjena

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Slušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Važno je da budete posvećeni svom poslu na pravi način. Možete da očekujete da će vam sudbina danas biti naklonjena.

LJUBAV: Nije povoljan dan za početak nove veze. Moguće je da ćete neku osobu pogrešno proceniti. Očekuje vas period u kojem je moguće neko manje razočarenje na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervnim sistemom kod vas u narednom periodu. Povedite više računa o svom zdravlju. Posetite vašeg lekara ako vas bilo šta muči.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da se trudite da ostvarite poslovno napredovanje ali vam to jednostavno ne polazi za rukom u ovom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati veće kočnice.

LJUBAV: Pojavljuje se sve veća distanca između vas i voljene osobe i spremni ste da razmislite o mogućem prekidu te ljubavne veze. Dosta toga sada ograničava vaš odnos.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža u narednom periodu. Osećate da vam je opuštanje neophodno kako biste na ovom polju imali stabilniju i bolju situaciju.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za pokretanje novih poslova. Moguće je da ćete imati neke nove komplikacije na ovom polju pa je važno da budete spremni da im se posvetite.

LJUBAV: Moguće je da vam se otvara prilika za ljubavnu vezu iako sa starim partnerom niste do kraja raščistili. Na kraju ćete imati prilično konfuzno stanje i igru između dve vatre.

ZDRAVLJE: Izbegavajte konzumiranje alkohola u velikim količinama. Moguće je da ćete zbog preteranog unosa toksičnih materija biti na neki način u problemima sa zdravljem.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading