HOROSKOP ZA 14. SEPTEMBAR: Vodoliju očekuje romantičan dan, Ribe će pratiti prolazna nervoza, a Škorpiji će konačno krenuti na poslovnom planu!

alo.rs/S.Ć | Žena 14.09.2021 05:00

Kakve su ti misli, takav ti je život

Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Vaši saradnici će vam pokazati dobru volju da zajedničkim snagama rešite neke manje probleme. Slobodno se obratite kolegama za pomoć oni će vam biti na raspolaganju.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva i veoma ste atraktivni. Očekuje vas jako dobar period kada je u pitanju polje ljubavi. Ako ste u vezi partner bi mogao da bude malo ljubomoran.

ZDRAVLJE: Nisu naglašeni problemi sa zdravljem kod vas tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete se osećati sasvim dobro u svojoj koži i da ćete biti puni energije.

BIK

POSAO: Na ovom polju ćete osetiti veliko olakšanje nakon današnjeg dana. Nedostaje vam još jako malo da završite neke važne poslove koje ste preuzeli na sebe.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu situaciju u kontaktu sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je period koji može da vam donese početak jedne lepe veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Možete da očekujete period u kojem ćete imati manje smetnje i probleme sa bolovima u leđima. Pazite na svoju kičmu.

BLIZANCI

POSAO: Imaćete sreće i otvoriće vam se prilika da realizujete neke važne planove od ranije. Potrudite se da u dovoljnoj meri budete posvećeni vašem poslu tokom dana.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, uživate u lepom danu koji sa sobom donosi brojne prilike za flert i avanture. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete prilično stabilno stanje tokom današnjeg dana. Potrudite se da vreme provedete sa onima koje volite.

RAK

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansija u narednom periodu, a vremenom ćete imati šanse i za dobra ulaganja. Možete da očekujete veoma povoljnu atmosferu na ovom polju.

LJUBAV: Osećate se jako dobro osobe koju volite i smatrate da vaša veza može da potraje na duže staze u budućnosti. Možete da očekujet da ćete imati romantične i nežne trenutke.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije. Potrudite se da tokom današnjeg dana budete i fizički aktivni jer vam bavljenje sportom može prijati da se oslobodite stresa.

LAV

POSAO: Oslanjate se na saradnike u koje imate poverenja i nadate se da ćete uspeti da rešite neke manje komplikacije. Možete da očekujete generalno povoljan dan.

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam ugodi ali vi se konstantno osećate nezadovoljno. Moguće je da je problem u vama. Trebali biste da se posvetite samoanalizi.

ZDRAVLJE: Brinite o svojoj suvoj koži koja bi mogla da vam stvara smetnje sa zdravljem. Možete da budete skloni nekim tegobama pa bi bilo dobro da se posavetujete sa dermatologom.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza, pa ćete najverovatnije imati prilično naporan dan. Potrudite se da date sve od sebe kako bi napravili dobru organizaciju.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi nekako spontano i neprimetno mogla da vam se uvuče pod kožu. Pokažite joj da ste spremni za nešto više.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete generalno povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom planu. Ne vide vam se veći problemi i smetnje.

VAGA

POSAO: Pred vama je mogućnost da se sasvim opustite i da se odmorite od napornog poslovnog tempa koji ste imali u prethodnom periodu. Možete da očekujete dobar dan.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, dolazi vam novo poznanstvo sa osobom sa kojom ćete imati pravu ljubav. Zauzeti pripadnici ovog znaka imaju mirno stanje sa partnerom.

 ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Možete da očekujete da ćete se jako dobro osećati i da nećete imati veće probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana. Spremni ste za akciju!

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se pokrenuti pozitivne promene koje ste priželjkivali. Pred vama je jako povoljan period u kojem bi sve trebalo da vam ide po planu.

LJUBAV: Možete da očekujete poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, moguća je veza sa Ribom. Među vama vladaju jake i obostrane emocije već neko vreme.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku koji bi mogao da vam bude osetljiv. Potrudite se da vašu ishranu uskladite sa potrebama organizma i ne preterujte sa bilo čim danas.

STRELAC

POSAO: Nervoza može veoma negativno da se odrazi na vaše polje posla, pa se potrudite da radite na svom samopouzdanju. Nemojte da se brecate i da započinjete svađe.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da pokažete svoja osećanja pred osobom koja je takođe zainteresovana za vezu. Možete da se nadate pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Posavetujte se sa nutricionistom koji bi mogao da vaam pomogne oko vaših problema sa prekomernom telesnom težinom. Vreme je da počnete da radite na sebi.

JARAC

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno motivacije i da ste postali pasivni u prethodnom periodu. Dajte sebi malo vremena da se odmorite i da napravite predah od posla.

LJUBAV: Niste ostvarili ono čemu ste se nadali na polju emocija, pa sada razmišljate o nekim promenama vezano za vaš status. Moguće je da vam je potrebno vreme za nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike ako želite da zadržite dobro stanje na polju zdravlja. Od vas zavisi u kom pravcu će neke stvari ići i zato je važno da vodite računa o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Želite da pokažete ambicije i da budete dobro shvaćeni od strane vašeg poslovnog okruženja. Možete da očekujete da ćete imati sve pod kontrolom u narednom periodu.

LJUBAV: Očekuje vas veoma lep i romantičan dan sa osobom do koje vam je jako stalo. Možete da se nadate odličnoj situaciji. Lepo se slažete i zadovoljni ste okolnostima.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Pred vama je jako povoljan period tokom kojeg ne biste trebali da očekujete veće probleme sa zdravljem. Dajte sve od sebe da tako i ostane!

RIBE

POSAO: Pokušajte da se ne opterećujete poslovnim obavezama i da uživate u ovom danu koji vam je veoma povoljan. Možete da očekujete nova dešavanja danas.

LJUBAV: Potrebne su vam emotivne promene. Vreme je da se malo više angažujete po pitanju novih poznanstava. Budite spremni da preuzmete inicijativu onda kada se to bude očekivalo.

ZDRAVLJE: Prolazna nervoza bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana ali vam nisu prikazani veći problemi na polju zdravlja. Nađite način da prevaziđete stres.

Expand player
Pogledajte više