ODMAH IM ZABIBERILA ČORBU Zorica Marković poslala ovaj kontraverzni par u izolaciju
Foto: Printscreen

Upravo je počela emisija "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje" sa voditeljkom Ivanom Šopić. Voditeljka je odmah podigla Zoricu Marković da odluči ko će otići u izolaciju.

- Prvo bih podigla Lepog Miću i Miljanu Popović. Ivan Marinković i Slađa sa Zlatibora. Mikica Bojanić i Milica Veselinović - rekla je Zorica.

ODMAH IM ZABIBERILA ČORBU Zorica Marković poslala ovaj kontraverzni par u izolaciju

undefined

 

- Bože me sačuvaj - rekla je Milica.

- Maja, Ivan Dragić, Miljan Vračević, Maja Kovačevič i Bora, Marija Kulić. Leb ti je*em koga da sparim sad. Sedi Mićo, Miljane sedi. Marija i ti sedi. Gde je Car - rekla je Zorica.

- U pušionici - rekla je Maja.

- Neka ustanu on i Bilal. Palčica. Filip i Maja neka odmore, neka sednu jer su svakako u rehabu. Ivan Dragić neka sedne. Sve ima logike, vreme će pokazati svoje. Miljana Popović sedi, Slađa isto. Ivane ti voliš Jelenu, sedi. Neka ustanu Šarmen i Marko Marković. Jedan par je prekinuo zahvaljujući drugima, a Marija je najmanje u tome učestvovala. Miljanu sam par jutara zaticala jako loše, nije joj bilo dobro. Smatram da kao prijatelji makar mogu da se ispričaju i vidim da je čvrsto odlučila da ne bude sa Zolom - rekla je Zorica.

- Ići ću i poštovaću pravila. Nemam ništa protiv izolacije. naš razgovor je završen, nema potrebe za ikakvim razgovorom. To je to što se mene tiče - rekla je Miljana.

ODMAH IM ZABIBERILA ČORBU Zorica Marković poslala ovaj kontraverzni par u izolaciju

undefined

 

- Ne ljutim se, očekivano da će nas neko staviti. Ja u glavi pokušavam sebe da usmerim ka drugom putu i završim taj odnos u svojoj glavi. možemo da popričamo, a sve zavisi od nje. Meni prija što ću otići u izolaciju, ona kad je pozitivna ja volim da se zezam i šalim sa njom - rekao je Zola.

ODMAH IM ZABIBERILA ČORBU Zorica Marković poslala ovaj kontraverzni par u izolaciju

 

 

- Očekivala samd a će neko da ih stavi jer su relativno skoro završili ljubavni odnos. Isto takio bih i ja da sam rijaliti učesnica. Sve se najbolje pokaže tamo, džabe neko priča hoću, neću. Smatram da treba da se izbegavaju i da se sklanja od njega. Nikakva poniženja ne treba da trpi. Kad su sami bar će meni dokazati da li je bila iskrena i najiskrenije bih volela pošto je ne gledam kao malu devojčicu, primećujem da je zrelija i da zna šta hoće od života, mislim, nadam se i volela bih najiskrenije da u izolaciji pokaže bar jednom dostojanstvenu Miljanu koja ima samopoštovanja - rekla je Marija.

RAZVEZAO JEZIK Marko Smiljić rekao šta misli o DJ Tamaris nakon svega, a ovo je njegovo mišljenje o Ani i Zvezdanu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading