RAZVEZAO JEZIK Marko Smiljić rekao šta misli o DJ Tamaris nakon svega, a ovo je njegovo mišljenje o Ani i Zvezdanu
Foto: Printscreen

U večerašnjem izdanju emisije ''Pitam za druga'' kod Ane Radulović i Stefana Kandića Kendija gost je bio Marko Smiljić, poznatiji kao Marko MMA. On je najpre komentarisao buran odnos bivših vanbračnih partnera Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, a onda se osvrnuo i na svoj odnos sa DJ Tamaris, pa priznao da li žali što nisu uplovili u ljubavnu romansu.

- Ana je tu najmanje kriva. Zvezdan je uradio šta je uradio... Ana je ušla sa odbrambenim stavom, tako da nisam imao priliku da je upoznam ispod tog štita i kože. Njoj se tamo baš karambol dešava i ona je u tom prostoru prvi put - rekao je Marko, a onda prokomentarisao odnos s DJ Tamaris i priznao da li mu je žao što nisu ostvarili ljubavnu romansu u Zadruzi.

RAZVEZAO JEZIK Marko Smiljić rekao šta misli o DJ Tamaris nakon svega, a ovo je njegovo mišljenje o Ani i Zvezdanu

undefined

 

- Sve najbolje mislim o DJ Tamaris. Malo mi je krivo što je unutra sabotiraju. Treba biti baš jak mentalno i psihički. Napravila je neke sitne greške, došla je da se predstavi kao DJ. Ne bih podneo neki vid pritiska. Da mi je prijala - jeste, našli smo se što se tiče moždanih talasa, ali mi nije žao što nismo bilio zajedno. Da smo hteli da se desi desilo bi se - poručio je Smiljić u emisiji ''Pitam za druga''.

POLICIJA U PRIPRAVNOSTI Filip Car zbog ovoga može da zaglavi tri godine iza rešetaka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading