HAOS ZBOG ANE ĆURČIĆ U ZADRUZI Neca raskrinkao Zoricu, Marija se obrušila na nju, kolektivni okršaj skandaloznih uvreda!
Foto: Alo/Printscreen

Počela je ''Mićina igra istine''. Prvo pitanje postavljeno je Nenadu Laziću Neci.

- Neco, da li si se razočarao u nekog sebi bliskog i o kome je reč? - upitao je Mića.

- Zorica je žena koja napada samo Anđelu, a Zvezdanu ne sme da kaže ništa. Jedini krivac nije ona, već i on. Kad treba da se brani Ana, ona se ograđuje. Zbog toga smo se nas dvoje svađali. Najbolje znam koliko se ja dajem u odnosima, jer se i sam trudim. Ne mogu da verujem da neko sklanja gu*icu kad dođe do toga - rekao je Neca.

- Kako znaš da je skloniča? - upitala je Žana.

HAOS ZBOG ANE ĆURČIĆ U ZADRUZI Neca raskrinkao Zoricu, Marija se obrušila na nju, kolektivni okršaj skandaloznih uvreda!

Printscreen

 

- Danas je pokušala sa Zvezdanom da izgladi odnos, čim joj on nešto kaže, ona to odmah uradi - kazao je Neca.

- Neca sad želi da dokaže kako je jedini bio uz Anu, bez da je promenio stav. Ja sam napadala Anđelu, ali Ana se previše ponižava. Ana ne prestaje da gleda Zvezdana, opterećena je njime. Počela je da iznosi prljav veš od momenta kad je primetila da Zvezdan brani Anđelu. Iz revolta sve radi. Svako drugi bi je napao, kad bi čuo šta sve o njemu iznosi - kazala je Marija.

- Sram te bilo, imaš tri ćerke - dodala je Ana.

- Vidim i da se Zorica u poslednje vreme ograđuje od Ane, jer ni njene savete nije poslušala - rekla je Marija.

HAOS ZBOG ANE ĆURČIĆ U ZADRUZI Neca raskrinkao Zoricu, Marija se obrušila na nju, kolektivni okršaj skandaloznih uvreda!

Printscreen

 

- Nek ona gleda svoju decu, a ne da komentariše mene - kazala je Marija.

- Tvoje mišljenje mene ne zanima - rekla je Ana.

- Neca se oseća loše jer su se nametnuli čopori, a on želi da bude individua za sebe. Tu je gde je. Mi od samog početka sedimo jedno pored drugog. Ako je tako, ne znači da smo istomišljenjici. Zorica napada Anđelu od samog početka i govori da igra rijaliti, a ne napada Zvezdana. S druge strane, Neca ne može da očekuje da se ponašamo svi kao što se neko ponašao ranije prema drugim učesnicima, koji su radili iste stvari. Ne treba se samo fokusirati na Anđelu i gooriti da je ona nekog obrlatila, jer je on sam odgovoran za sve - rekla je Miljana P.

- Ne možemo Zvezdana da vešamo jer je prevario ženu - kazala je Marija.

- Sve vaše oštrice su jako otupele. Svi imate različita mišljenja, niste svi isreni - rekao je Ivan.

- Ja samo moram da kažem da nikada nisa bio uz Anu zbog nekog višeg cilja, več zvog svog stava koji imam i želje da budem uz nju - rekao je Neca.

- Stav nije to što ti pokazuješ - kazao je Car.

BILAL I MILJAN NA IVICI ŽESTOKE TUČE Vračević nasrnuo na njega, a onda mu uputio brutalne pretnje, tresla se Bela kuća zbog okršaja! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading