ŠOKANTNO PRIZNANJE MARIJANE ZONJIĆ IZAZVAĆE SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA "Bila sam sa političarem i sa fudbalerom, pa otkrila i sa kim je imala najbolji se*s!"
Foto: Alo/Hype TV

U subotu , 18.marta od 22h na Hype televiziji u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina, gost će biti bivša rijaliti učesnica i pevačica Marijana Zonjić.

ŠOKANTNO PRIZNANJE MARIJANE ZONJIĆ IZAZVAĆE SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA

Hype TV

 

Kako smo i navikli, u ovoj emisiji voditelj priprema sve novinske članke koji su vezani za gosta. Njihovu karijeru okreće naglavačke. Marijana Zonjić je intrigantna osoba koju mediji ni malo nisu štedeli, pa ni

voditelj Stefan Usiljanin, te mu je na samom početku emisije rekla kako je čula da Usiljanin reže sa pitanjima, što je i istina. Komentarisali su sve njene ljubavne veze i romanse koje je imala pred kamerama, a i one iza kamera. Marijana je jednog trenutka izjavila kako je tužna zato što je sama, to je
čula njena najbolja drugarica Dalila Dragojević i uletela u studijo da joj kaže i pokaže kako nije sama, bilo je lepo iznenađenje. Priznala je sa kojim momkom joj je bio najbolji s*x, koga je varala, koga ne podnosi i koliko ona sada zarađuje. Pa je išla i korak dalje priznanjem da je imala ljubavnu vezu sa jednim političarem i sa jednim fudbalerom.

Sva istina rečena u emisiji „Pretres“.

PONOVO POKAZALA FETIŠ! Dok Zvezdan spava, Anđela mu u krevetu radi ovo (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading