ZANEMEĆETE KADA ČUJETE KOLIKO MARIJANA ZONJIĆ ZARAĐUJE OD TIK TOKA Ponižava i vređa fanove, a oni je obasipaju novcem, za samo 5h dobije ŠOK SUMU
Printscreen

Marijana Zonjić, pevačica i bivša učesnica "Zadruge" navodno za samo pet sati u lajvu na Tik Toku zaradi 1.800 evra.

- Marijana u poslednje vreme odlično zarađuje od Tiktoka. Lakše joj je da sedi kod kuće i da snima lajvove, a i od ove platforme više prihoduje mesečno nego od pevanja. Ona je prošle nedelje za pet sati snimanja uživo od poklona od fanova zaradila 1.800 evra. Tog dana je bila jako nervozna, pa čak i vrlo neprijatna prema fanovima. Mnoge od njih je vređala, s mnogima se i svađala. Njima je to bilo očigledno zanimljivo, pa su joj slali giftove u velikom broju. Napravila je plan, pa tako preko nedelje sedi kod kuće i snima se od ranog jutra i od toga joj ležu pare na račun. Inače, Zonjićeva zarađuje mesečno više na Tiktoku nego neke druge javne ličnosti na Only fansu - započinje izvor.

ZANEMEĆETE KADA ČUJETE KOLIKO MARIJANA ZONJIĆ ZARAĐUJE OD TIK TOKA Ponižava i vređa fanove, a oni je obasipaju novcem, za samo 5h dobije ŠOK SUMU

Printscreen/RED TV

 

Podsetimo i njena najbolja drugarica, starleta Dalila je nedavno na Tik Toku zaradila 15.000 evra.

A kako je pričala verenica Kristijana Golubovića, bivši robijaš za tri meseca je navodno zaradio čak 50.000 evra.

- Kristijan je 2. septembra 2022. zaradio 3.838 dolara za samo jedan dan preko Tiktoka. Evo dokaza zato što govore da prosi i da nema hleba da jede. Ja vam kažem da je Kristijan uzeo sigurno 50.000 evra za tri meseca na Tiktoku - rekla je Kristina i to dokazala printskrinom bankovnog računa.

- Odeš u bilo koju banku i potrebno je tri do četiri dana da biste podigli taj novac. Takođe ne uzimaju proviziju - rekla je tada Kristina.

OVDE ŽIVI STOJA NOVAKOVIĆ Uložila je ogromno bogatstvo u ovu kuću, u dvorištu velika fontana, napravila sebi raj na zemlji! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading